E, ovako treba... > Plovila

Stigla SEA WOLF jedrilica.

<< < (3/10) > >>

Sci:
Malopre iskoristim lepo vreme i pravac sa sve motorciklom na Adu Huju da proverim uslove za vez. Odem na Shark, nema nidje nikog, mogao sam da biram brod koji da poceram, setao se okolo, pa po pontonima, a sve u zelji da me neko zaskoci, da vikne, da me prestravi. Al' jok, mir i tisina svuda unaokolo. Ok, nastavim dalje do sledece marine, pa sledece...nigde ni cuvara, samo dva psa u savezu ribolovaca, pise "ulaz dozvoljen samo clanovima". Pa kako misle da postanem drug clan, ako mi u startu ne daju da pridjem no125 stri. Vrnem' se do marine Karaburma, mozda ovde budem bolje srece. Nadjem ljude, ima i cuvara i video nadzor. Ok, sve je to lepo samo mesta nema, a mesto se kupuje, max. 300e po metru sirine pa ko ima taj neka kupi. Meni treba 2.5m, kazu mozda neko prodaje 3 metra, a mozda i ne prodaje. Cetri metra neko prodaje sigurno. Vazi, al' kad kupim brod od 15 metara duznih, pa da zauzmem sva cetri metra. Do tada, trazim do tri metra. Placa se i clanarina 25000din, pa posle po 3500din, pa po 100 dinara po metru duzine i sto po metru sirine ...jbt, lakse bi pronasao hangar za avion, a i procedura bi bila skracena. Kakvi smo mi majstori da od prostog napravimo komplikovano, svaka nam cast hi. Kod Lepog Mike, ili tako nekako ne mogoh ni prici od psa....nastavljam pretragu sledecih dana......

zoki novus:
Na pogresnoj strani setas prosetaj po Savi... sail

Sci:
...jos i ovo, na Karaburmi traze dva svedoka da me preporuce, inace nista... kuku. Pa nisam dosao da se zenim...il' sa svedocima il' nista. Ja cu da stojim ovde dok me ljudi ne upoznaju, pa ce na kraju neko mozda i pristati da posvedoci u moju korist. A i na forumu sam "Moja Ladja", sigurno je neko od njih ovde i eto meni svedoka. Vez, daske i burice odrzavam sam, struju imam ako odvojim strujomer, pa placam utrosenu struju, ima i zajednicki, ali hoce da izginu oko toga ko je vise ili manje potrosio... 7645218764198.
 Na Savi sam pre desetak dana obisao Gemax i AJK, Gemax je na plovnom putu, tako da odmah odpada, u AJK-u su mi rekli da jedrilice imaju prednost, ne znaju ima li mesta eek kuku i da ce znati tek za oko mesec dana, inace da spremim 300e i upisem se na nji'ovom sajtu za uclanjenje u klub, pa ce me imati u vidu.

STG:
 sava

CIVIJA:
Ja sam ovde http://marinakolorit.com/kontakt.html i prezadovoljan sam.
Prazne mi camc kad se napuni kisnicom  jh , ima struja, voda, internet, cuvar 7/24h, Velikaaaa kuca koja se odaziva na ime Ari.
Odmah pored marine su majstori za pente - opet sve pohvale. Od 4 intervencije na motoru samo dve naplatili.
Nazovi pa vidi da li ima mesta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju