E, ovako treba... > Plovila

Stigla SEA WOLF jedrilica.

<< < (4/10) > >>

STG:
Civija,hajd ako mozes malo opsirnije,cenovnik,uslovi,itd...

CIVIJA:
Zvuci kao reklama ali bas je onako kako pise na sajtu.
Ja za camac od 5m placam 20€ mesecno, stvarno ne znam koliko je za velike ladje - cini mi se da ima mesta.
Na marini ne smaraju sa tim glupostima clanarina, zakup mesta, garancije... Najavis se dodjes sklopis ugovor i to je to. Dobijes karticu za elektronsku bravu - obavezno upoznas Arija  jh
Inace marina nije klub alkoholicara - rade dva maximalno korektna cuvara. Parking postoji ali u sezoni (leto) je cesto zauzet pa moras parkirati ispred marine (ne mozes uci u "dvoriste") onda imas pesacenje do marine nekih 30ak metara. Inace postoji protir i na ulazu u parking. Do sada mi se nije desilo da nemam gde da parkiram.
U tom "dvoristu" je ovlasceni servis za johnson evinrude motore (rade i ostale marke) - majstori su coool. Sad sam kod njih radio servis pred sezonu (johnson 9,9) 3000din. Odradili su mi i kompletno sredjivanje karburatora i naplatili 1500 din - samo rapair kit (koji su koristili) za taj karburator je od 15$ na netu.
Sve su ovo moja iskustva, da li je uvek tako stvarno ne znam.

Sci:
Ici cu ovih dana do njih, pa cu javiti kakve su moje impresije....

Sci:
Upoznao sam Arija (psa cuvara), ali i saznao da ima samo jedno mesto za mene. To mesto kosta 50e mesecno, tako da to nije ni blizu cene koju si ti postigao, valjda se nadvlace za cenu posto je samo jos jedno mesto. Ja im sigurno necu biti musterija, iliti ovca za sisanje.
Imam fore do polovine maja, nadam se da ce i reke do tada zauzdati sopstveni tok, pa da se vozikamo kao ljudi...

CIVIJA:
Mozda se nismo razumeli, ja za camac od 5m placam 20€ - tako sam i napisao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju