E, ovako treba... > Plovila

Stigla SEA WOLF jedrilica.

<< < (2/10) > >>

taxi:
marina karaburma uclanjenje ikupovina mesta skupo ali posle cuvanje jeftinije. na duze staze se isplati

Sci:
Hvala ljudi, moram da priznam da je to bila ljubav na prvi pogled, cim sam je video na slici znao sam da je moja 114 kgk. Pre porinuca cu odraditi zastitu antialginom, jedino sto nikako ne shvatam kako se skida i farba mesto na kome su nosaci jedrilice, mislim na one "stope" koje je nose. Kako da je pomerim, da li se to farba naknadno, itd, itd. Koliko kosta zastita dna, mislim na ruke, zna li neko?

Kapetan:

--- Citat: Sci  14, 03, 2013, 21:29:55 posle podne ---Hvala ljudi, moram da priznam da je to bila ljubav na prvi pogled, cim sam je video na slici znao sam da je moja 114 kgk. Pre porinuca cu odraditi zastitu antialginom, jedino sto nikako ne shvatam kako se skida i farba mesto na kome su nosaci jedrilice, mislim na one "stope" koje je nose. Kako da je pomerim, da li se to farba naknadno, itd, itd. Koliko kosta zastita dna, mislim na ruke, zna li neko?

--- Kraj citata ---

dobpisujem se sa nekim likom koji kao farba camce ... cim mi se javi javicu ti ..

ovde je kontakt : http://www.kupujemprodajem.com/farbanje-glisera-4921757-oglas.htm

popeye:
Super si ti prosao sto se tice pandura. Mogao je transport da te izađe mnogo više.
Što kaže mesechar, radujem se kao da sam je ja kupio.  114

STG:
Pomeras klocne na kojima je ladja...
Smirglanjem skidas staru farbu,ocistis,odmastis,mazes novu...
Saberi materijal,a farbanje mozes i sam,ako imas vremena.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju