Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta
zica:
Kapetane najbolje bi bilo da organozujes regatu do djerdapa i normalno nazad sa prolaskom kroz prevodnicu pa da vidimo kako bi izgledalo ili da sacekamo alknvajherij pa da grandpa organizuje tu regatu . 114
deda:
e pa ima jos..............
Kapetan:
--- Citat: zica 31, 08, 2013, 10:35:19 pre podne ---Kapetane najbolje bi bilo da organozujes regatu do djerdapa i normalno nazad sa prolaskom kroz prevodnicu pa da vidimo kako bi izgledalo ili da sacekamo alknvajherij pa da grandpa organizuje tu regatu . 114
--- Kraj citata ---
broker975fx:
Ja sam Djerdap 1 u povratku prolzio sa nekoliko grdosija naguranih od kojih su dva nosila plin a jedan 1000 t benzina, na pamet mi nije bilo da zapalim cigaru a kada se kapija otvorila po;rli su da se sudaraju medjusobno, imam negde slike, probam da nadjem
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 07, 09, 2013, 21:34:27 posle podne ---Ja sam Djerdap 1 u povratku prolzio sa nekoliko grdosija naguranih od kojih su dva nosila plin a jedan 1000 t benzina, na pamet mi nije bilo da zapalim cigaru a kada se kapija otvorila po;rli su da se sudaraju medjusobno, imam negde slike, probam da nadjem
--- Kraj citata ---
i mi smo imali neke tankere... kad su poceli da se zalivaju sa prskalicama bilo je veselo :) inace to je standardna procedura za tankere u prevodnici , moraju da im rade prskalice sve vreme prolaska...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju