Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta
deda:
..............................................
deda:
..............................................
Kapetan:
--- Citat: marke 30, 08, 2013, 18:09:46 posle podne ---Prevodnica je kao lift u zgradi, samo sporiji i bez ogranicenja u tezini. Posto se niko ne krece po horizontali nema nikakvih problema. Vazno je samo da se camci ne udaraju pri ulasku ili izlasku a to je vec stvar kulture a ne opasnost zbog guzve. Ako se ceka svoj red sve je zabavno iskustvo.
--- Kraj citata ---
Marke znam sta je prevodnica, kao klinac sam prelazio jako velike na Volgi , a pre par godina sam par puta presao i nas Djerdap... ali u svim tim prevodnicama se znao red i procedura... Doduse jedna je bila ruska 1984 znaci uredjena zemlja, a druga medjunarodna Djerdap ... Zato me uvek ovakve slike zacude...
evo kako to izgleda na Djerdapu
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,1306.0.html
deda:
Nikola , ovo samo Dule i ti prolazite kroz prevodnicu a ovde je bilo preko 80 plovila !! Trajalo bi citav dan ako bi ulazilo manje camaca u prevodnicu !
Kapetan:
--- Citat: deda 30, 08, 2013, 21:40:34 posle podne ---Nikola , ovo samo Dule i ti prolazite kroz prevodnicu a ovde je bilo preko 80 plovila !! Trajalo bi citav dan ako bi ulazilo manje camaca u prevodnicu !
--- Kraj citata ---
znam deda ali se pitam da li postoji neki propis... valjda bi Djerdap pustao i sakom i kapom da moze.. ali ne moze, sve se zna u milimetar ko gde stoji ko sta radi i slicno... malo mi je mnogo opusteno ovo u vojvodini
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju