Lepo nema šta,
a sad par pitanja i komentara. 
Meni obloga ne liči na lamperiju nego na pvc podnu oblogu, ako je lamperija kako si uspeo da se ne vide spojevi letvica?
Da li je zadihtovan gornji deo komore za sidro? Koliko razumem napravićeš otvor na palubi.
Da ne udje voda u kabinu kroz taj otvor.
Lepo je i praktično ali mislim da je zvucnik na lošem mestu. Na naslon se ne možeš nasloniti od njega a zvuk će biti za nijansu lošiji ako je otvoren od pozadi ali nije bitno, prostor je mali pa će ipak lepo da se čuje
Ajde malo slika zadnjeg dela ovo je dosad baš lepo ispalo.

Hvala :)
pokušaću da ti odgovorim.
1) delimično si u pravu. to jeste PVC ali je namenjena za oblaganje zidova. Ne može na pod, mnogo je tanka ali nema na sebi lažnih falcova, tako da izgleda monolitna kada je sastaviš. Ima je u "Uradi sam" i cena joj je bila oko 500din/m2 ako me sećanje služi. I oni to prodaju kao "pvc lamperija". Tanka je, savitljiva i lako se seče ubodnom (koristio sam "sitnu" testericu).
2) komoru za sidro još nisam napravio, samo sam pripremio. Vanjski poklopac je napravljen dosta dobro tako da kada se postavi ne bi trebalo da voda ulazi.
Potrebno je još, kada se napravi otvor (nadam se da ću to uskoro pa šaljem slike kada je gotovo), da se laminira ceo prostor gde će biti sidro. Ne očekujem iznenađenja ali.... Svi znamo, svaki otvor je potencijalni prodor vode :(
3) zvučnik i nije na najsrećnijem mestu ali do sada (2god) nije toliko smetao. Ceo prostor u kabini je skroman i čamac najčešće koristimo supruga i ja tako da mesta ima "kao u priči" :)
Što se tiče kvaliteta zvuka, znam da sam trebao da postavim kutiju ali me je već drpio živac pa sam to preskočio. Veći problem mi je T4. Kada on zaurla, ne čujem ni sebe xaxaxxaxaxa
4) biće i slike zadnjeg dela, samo da ih pronađem. Stavio sam ih na "suvo i sigurno" xaxaxaxaxa