Prosle godine nekako u ovo vreme, gledao sam mog svrcu. Razmisljao sam kako imam puno da radim, kako bi ga zastitio i obezbedio. Plasticni camac bi bio moje resenje, jer iskreno i nisam neki koji voli da radi s obzirom da za koji mesec idem u penziju. Odlucio sam se za natrix 660 jer sam imao tu svotu prodajom svrce. Švrcu sam prodao za 5500 a natrix me izasao preko 8000 kada sam ugradio neke osnovne stvari. E onda odem sa natrix na pecanje, pa mi se ide u

a ja trcim u partizane, pa me bole ledja od ulaska u malu kabinu, pa nemam gde da se istusiram, pa mi dodje zenska neka, pa trte mrete nema konfora kao sto je bilo. Jebo natrix dobar je ali za neke mladje, meni ipak treba nesto vece. Prodadoh ga i neprevarih coveka jer sam stvarno tolko para ulozio, prodadoh ga za 5100 a sama njegova cena u kitu je 3900, pa tenda 420. za stakla tenda 200, solarna plpca 130, invertor 200, akumulator 200, sonar 150, itd itd. Neka mu je sa srecom i mirna plovidba novom vlasniku Nikoli. A ja. Pa video sam da ipak mora da se radi. Ja cu se sada muciti sa Švrcom 3 koji ima brodski

, cobotu, vebasto grejanje, aluminijumski camac svima vama dobro poznat i verovatno ga znate. To bi bio odgovor prijatelju Saletu Rea. Rezime. Za vikende natrix je

, s obzirom da cu ja dosta boraviti na brodu, hvala lepo ipak ne.