E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
prepravka zrcala na pasari
Barba Dule:
Hvala još jednom na odgovorima!!! Što se tiče kobilice ona je dosta kraća od T500, a sutra mogu da pošaljem tačne mere.
Kapetane video sam tu skicu i u uputstvu Honde, ali mi nije jasno da li se računa i kobilica ili samo
trup čamca ili pak nešto treće!?
zorter:
Mislim da se racuna rub camca (sudeci po onome kako se postavlja motor na camac koji ima kontra svans).
Sto ne probas da montiras nosac pomocnog motora koji moze da se steluje po visini i tako vidis eksperimentalno sta dobijas spustanujem motora a i to kako ce podizati vodu tj. praviti talase.
Barba Dule:
Dobra ideja, hvala još jednom,sada znam definitivno da sam na pravom mestu!!!
Sutra ću dati tačne mere zrcala i kobilice tako da ćete moći da mi date preciznije ideje.
Još jednom HVALA svima i molim Vas da se sutra priključite svojim savetima!!!
poljo:
--- Citat: zorter 25, 02, 2013, 19:41:52 posle podne ---Sto ne probas da montiras nosac pomocnog motora koji moze da se steluje po visini i tako vidis eksperimentalno sta dobijas spustanujem motora a i to kako ce podizati vodu tj. praviti talase.
--- Kraj citata ---
To je najjednostavnije rijesenje a time ne unistavas orginalnu postavku broda te samim tim nije smanjena vrijednost pri eventualnoj prodaji u buducnosti
Barba Dule:
Potpuno se slažem, ima li neko info gde nabaviti jeftino nosač motora
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju