Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Stari Slankamen - danas

<< < (13/65) > >>

MiletaStamat:
E pa mi smo se to danas družili a da nismo ni znali. Spojio nas je Dunav. Vas dvojica ste bili u S. Slankamenu a ja u Batajnici pored Dunava. Dunav baš kako si opisao Lazo- vodeno ogledalo, mirnoću remete samo par barži koje odoše put Banovaca i kreštanje galebova. Izuzetan dan. Što nije svaki zimi kao ovaj, možda ne bi bilo potrebe vaditi čamce, onda bi zadovoljstvo bilo veće. Uskoro će proleće pa ćemo mi polako na reku, biće onda veselja.   Pozdrav za društvo iz marine S. Slankamen.

steps:
Svaka cast!!!! Nema veze sto nema slika. One su ostale u glavicama unuka koje im niko vise ne moze uzeti. I ja sam imao srecu da su mi najranija secanja vezana za dedin splav i camac na Savi.....
Veliki pozdrav!!!!!

LSI:
Гледам... Други дан, нико ништа да напише... Шта се дешава? Па зар баш нико и баш ништа?

Ево, ја ћу поставити линк до једне лепе репортаже о Старом Сланкамену.

Прилог је направљен пре више година и тонски снимак је мало оштећен али филм се лепо и лако прати јер је прича лепа.

Ево линка: https://talasic.wordpress.com/2012/12/13/stari-slankamen/

Sent from my P9000 using Tapatalk

taxi:
dosta puta sm bio u slankamenu ali mnogo od ovoga sto sam cuo i video nisam znao. hvala na trudu .

DuleN:
Jako lep film. Hvala Laki.
Juce sam malo prosetao do marine... Slika zimska, pomalo mrtvo. Po neko svrati u marinu na picence, girice, ribu... Nema puno ljudi ali je ipak lepo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju