E, ovako treba... > Plovila
Gumenjak misljenje
ajveks:
Taj camac je verovatno od pvc materijala jos ako je kiineski onda nevredi nista.Dodaj malo para i kupi hipalonski camac(malo kraci).Vek trajanja hipalonskih cama uz minimalno odrzavanje i normalno koriscenje je 30god.Cak i renomirani proizvodjaci Zodiac,Brig,Avon.... za svoje tendere koriste neke vrste pvc materijala doduse mnogo hvalitetnije
ali im je vek opet oko10-15god.Cist primer su Sportovi i Maestrali camci koji traju 25-30 god a i dalje se koriste.Pogledaj naprimer Atol nautic ili Advance boat dobijas hipalonski camac za cenu pvc-a renomiranog proizvodjaca.Bez reklamiranja samo poredim:)
spearfisherman:
--- Citat: ajveks 27, 02, 2013, 02:16:42 pre podne ---Taj camac je verovatno od pvc materijala jos ako je kiineski onda nevredi nista.Dodaj malo para i kupi hipalonski camac(malo kraci).Vek trajanja hipalonskih cama uz minimalno odrzavanje i normalno koriscenje je 30god.Cak i renomirani proizvodjaci Zodiac,Brig,Avon.... za svoje tendere koriste neke vrste pvc materijala doduse mnogo hvalitetnije
ali im je vek opet oko10-15god.Cist primer su Sportovi i Maestrali camci koji traju 25-30 god a i dalje se koriste.Pogledaj naprimer Atol nautic ili Advance boat dobijas hipalonski camac za cenu pvc-a renomiranog proizvodjaca.Bez reklamiranja samo poredim:)
--- Kraj citata ---
Zahvaljujem na detaljnom objasnjenju. Zapravo se i ne razumem toliko u razliku hipalon-neoprenskih gumenjaka i pvc (koji kao sto kazete nisu bas kvalitetni). U svakom slucaju ide sad sajam nautike 7.3.2013. Pa cu sigurno baciti oko na neki hipalon-neoprenski gumenjak, e sad koliko ce mi biti dostupacni zbog cena (koje realno nisu ispod 1800 eura za duzinu od oko 380cm preko cele duzine camca, posto mi zaista treba camac za 6 osoba ako ne i koju vise.....)
cika zuba:
Da se nadovežem,kakav kvalitet su Yamahini gumeni čamci?1 Ima li neko iskustva? Dvoumim se oko jednog Yam380s
cika zuba:
Ja se nešto dvoumim između elan-a 401 ili nekog gumenog..... To mi je trenutno u budžetu!
A cene da su ludačke to si u pravu,onaj jedan na oglasima Yam 380s 1500€,
jeste da je godinu dana star ali gde je onih -20% kad izađe iz salona??
cika zuba:
Ispravka 1400€
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju