E, ovako treba... > Plovila
Gumenjak misljenje
spearfisherman:
Zanima me misljenje o kvalitetu "viamare marine camaca" kapiram da je to neki kinez tipa parsun ili slicno, jednostavno sobzirom na cene gumenjaka starih po 5-6-7 godina malo sam gledao i ove kineze "ki-ng (kad upisem k.ing zajedno izbaci smajlic... pa sam zviznuo ovu crticu king)" i ovaj "viamare". Pa me zanima misljenje ljudi koji su imali kontakt sa pomenutim camcem. Naime tacnije model Via mare 380 sa alu podom.
Cena ovog camca je oko 900 eura nov. Inace na njega bi isao Tomos 18 kratka cizma.
poljo:
Veze nemam za taj camac to ce neko drugi da ti kaze misljenje . Mene zanima jel ovaj nik vezan za nesto konkretno (ribolov strelama ) ili ?
spearfisherman:
--- Citat: poljo 12, 02, 2013, 19:42:20 posle podne ---Veze nemam za taj camac to ce neko drugi da ti kaze misljenje . Mene zanima jel ovaj nik vezan za nesto konkretno (ribolov strelama ) ili ?
--- Kraj citata ---
Da. Inace to mi je hobi :) i jedan od razloga prelaska na gumu je bavljenje podvodnim ribolovom, pa samim tim i laksi ulazak iz vode :)
sale.m79:
Ja sam imao zodijaka te duzine, pravi camac za na krov auta.I stabilan ko ni jedan drugi.
broker975fx:
Ja sam kao pomoćni čamac na starom brodu koristio kineski gumenjak, koji kada sam ga uzeo bio je nov, posle dve godine dobre eksplatacije počeo je da pokazuje znake kineske proizvodnje, jedana od stranica je počela da ispušta vazduh na šavu, to sam lično zalepio i držalo je jedno mesec dana a onda se otvorila rupica na drugom mestu - prodao sam ga zajedno sa velikim brodom. Jbg koliko para toliko muzike, izgledao je ok, u ta tri metra znalo je da nas se natrpa i petoro. To je bio neki kinez za švapsko tržište, imao je sve eu sertifikate.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju