E, ovako treba... > Plovila
Gumenjak misljenje
zoki novus:
Pa kupi polovan!
Ja imam Sportov gumenjak star 30g i apslutno mu nista ne nedostaje.
Do duse koristim ga jednom ili nijednom godisnje...
dimges:
ja predlažem http://www.parsun.si/index.php?option=com_jshopping&controller=product&task=view&category_id=3&product_id=33&Itemid=120&lang=sl
.. i ne bi stavljao jači motor od 7,5, max 10hp, ako oni pišu 15hp
..sin je kupio za 200 eur onaj njihov kajak od 4m
..ako treba veći čamac (za snažniji motor), onda možda vredi potražiti neki brend... ima u Bugarskoj Zender, a još bolje je grčki Herkules, ali neznam dali to neko uvozi
zoki novus:
Sportov je za ovo Babaroga!
dimges:
imao je drugar 80-ih onaj mali sport od mislim 3 ili 3.2m, žuti, e taj je bio dobar... ali kod polovnaka je rizično da ima neka mana inače ne bi ga niko prodavao u oglasu ... a drugo, mislim da je Sportov dosta težak... moj šura je imao onaj Sport crveni, kobilica masivna, težak..prodao ga još dok su bile dojč marke, mislim za 500dm
spearfisherman:
Elem evo da se javim, imao sam prilike da vidim jedan viamare i jedan freesun (mislim da je to isti djavo kao king). I posle 3 godine upotrebe na RECI (Namerno pisem velikim slovima jer je reka za razliku od mora "pitoma sredina" tj nema soli koja nagriza sve zivo). Elem... oba camca su posle 3godine gotovo razlepljena i to po fabrickim spojevima. Tako da ti camci ne vrede nista.... Lepo je ovde u temi neko napisao... Bezi sto dalje od PVC kineza... btw lepljenje je gotovo nemoguce... a kvalitet izrade je lep u toj meri dok se ne spusti u vodu... posle par meseci izgleda kao da je koristen 5 godina. (Prenosim impresije coveka koji je posedovao viamare, a dok sam ja razgledao neke yamahe, kod jednog prodavca sam zatekao 2010 godiste freesun kome su se raspale one bombe pozadi... tj ona spicasta plastika je skroz popucala.... i poceo da se razlepljuje po fabrickim "varovima".... covek je takodje potvrdio da ne vrede 100 eura a kamoli oko 1000 koliko im je maloprodajna cena.... Sve u svemu evo iz iskustva vlasnika istih... to je bacen novac...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju