E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
PimP my BoaT ili G3
oblak:
Nece inox 2mm da izgori za nasa zivota, a distancirane su cevke zbog ose sa izduvom na nozi. Ako se budu pregrevale dovaricemo gril za kobaje :-) .
poljo:
Sokole ja se tebi odista divim na majstorluku. Svaka cast i na strpljenju i na znanju . Moram da ponovo pitam nakon ovoliko rada i truda ulozenog u marinizaciju : cini li ti se i dalje da je 1500 E mnogo za dijelove koje fabrika isporucuje ili ...
mesechar:
--- Citat: poljo 13, 03, 2013, 23:12:14 posle podne ---Sokole ja se tebi odista divim na majstorluku. Svaka cast i na strpljenju i na znanju . Moram da ponovo pitam nakon ovoliko rada i truda ulozenog u marinizaciju : cini li ti se i dalje da je 1500 E mnogo za dijelove koje fabrika isporucuje ili ...
--- Kraj citata ---
poljo nije mnogo ali http://www.dmv-bootsdiesel.de/Download/pdf/OM601-OM602-2004.PDF je vise od te cifre...evo ti sajt sa cenama u nemackoj ma da se prevrnes a svaba u kompletu uvaljuje i komponente za kopchu a ja imam Z antribe..jbga ali pravo da ti kažem ne kukam ja sve sto sM URdio izlazi oko 1500evra ali sa sve meckinim motorom a to mu dodje isto koliko je 9,9 konja polovna pentica...a na sajtu samo izmenjivac sa hladjenjem grane i to dimenzija koje bi mi prilicno iskomplikovale ugradnju kosta 1241euro.!!
Mezija nema tu mnogo creva veruj mi malo je guzva jer je otvor 90x90cm i tu je sve trebalo spakovati..sto se izduvnog hladjenja tice...impelerska pumpa koju sam stavio ima unutrasnji precnik creva fi 25 i protok vode na 2000 obrtaja motora oko 4o litara ...nece biti problema sigurno sa cooliranjem :)
stvlada:
Imas kod mene azbestnog-staklenog kanapa,pa mozes da izolujes te parcice cevi od glave do kolektora 114
mesechar:
mečka je propevala u potpalublju!....ne zaigrala u potpalublju :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju