E, ovako treba... > Plovila

DANAS NA PUTU ZA OSTRUZNICU ZAPADE MI ZA OKO LEP BRODIC U IZGRADJI

<< < (4/13) > >>

STG:
Jace je od mene,ali stvarno.
Valja otvoriti neki pod forum sa naslovom debljina lima. 6589
Lepa ladja,za nase uslove krsteno izgleda,bar na suvom.Ko zna na sta ce liciti posle elektricara,majstora,farbara,ideja vlasnika,raznih ljudi ima.
Za sada je ok i neozbiljno je reci da je malo 3mm.Pa nije ovo linsen ili sl...Miso,mozete li da nam otkrijete koja je debljina lima na vasoj ladji?

Labud 1258:

--- Citat: Kapetan  30, 01, 2013, 10:04:53 pre podne ---
--- Citat: gorance  30, 01, 2013, 09:55:59 pre podne ---Hajd opet da zapocnemo:plovice covek po reci,za koji ce andrak njemu preko 3mm?

--- Kraj citata ---

za taj sto lim propada 1mm u 10 godina .. e sad dal ce za 20 godina da ga baci u staro gvozdje ili ce ga prodati nekome koji ce ga voziti jos 20 godina je bitna razlika... a o sigurnosti da ne govorimo ...

--- Kraj citata ---

Moja ladja onda ima 0 ( nula ) mm lima a znam neke koje ( po toj računici ) imaju -2 mm lima a plove ???? eek

broker975fx:
Da to sa debljinom je stvarno dinastija, brodu čvrstinu određuje pre svega kostur a ne oplata, lično sam se iznenadio da je većina brodova iz Deadliest Catcha sa debljinama lima oplate oko 0,5 a to su brodovi od preko 30m a plove na najtežim vodama na svetu

ladjaVlajko:

--- Citat: broker975fx  30, 01, 2013, 10:34:35 pre podne ---Da to sa debljinom je stvarno dinastija, brodu čvrstinu određuje pre svega kostur a ne oplata, lično sam se iznenadio da je većina brodova iz Deadliest Catcha sa debljinama lima oplate oko 0,5 a to su brodovi od preko 30m a plove na najtežim vodama na svetu

--- Kraj citata ---

čega 0.5  ?
0,5" = 12.7 mmm

STG:

--- Citat: ladjaVlajko  30, 01, 2013, 10:48:06 pre podne ---
--- Citat: broker975fx  30, 01, 2013, 10:34:35 pre podne ---Da to sa debljinom je stvarno dinastija, brodu čvrstinu određuje pre svega kostur a ne oplata, lično sam se iznenadio da je većina brodova iz Deadliest Catcha sa debljinama lima oplate oko 0,5 a to su brodovi od preko 30m a plove na najtežim vodama na svetu

--- Kraj citata ---

čega 0.5  ?
0,5" = 12.7 mmm

--- Kraj citata ---
to je ok,idemo dalje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju