E, ovako treba... > Plovila
DANAS NA PUTU ZA OSTRUZNICU ZAPADE MI ZA OKO LEP BRODIC U IZGRADJI
maverick:
--- Citat: Kapetan 30, 01, 2013, 19:27:14 posle podne ---moja siklja ima 2.5mm... praviti ovakav brod od 3 je nevidjeni idiotizam ... nama, na reci nisu problem talasi vec udarci, nasukivanja i nasedanja koja su svakodnevna ...
rebrima, egijama ... se stiti brod od raznih pritisaka koji se manje vise pravilno rasprostiru po limu ... ali ako se 5mm nasadi na armaturu/stenu koja je negde uz obalu je jedna stvar a druga ako se 3mm nasadi ... racunajte sta znaci 3-4 tone celika kada u brzini od recimo 10km/sat zvekne u armaturu koja je recimo precnika 10mm...
setite se kako izgleda povrsinska korozija sa onim mehuricima... ti mehurici su od 0.5-1mm sto cini ukupnu debljinu lima izmedju 2 - 2,5mm
--- Kraj citata ---
mislim da bas nema cesto tih armatrura ili stijena i takvih nesreca i deblji lim bi stavio iz razloga dugotrajnosti...nekako mi se cini da bi 2-3 mm prebrzo izhrdjalo......mislim ako ulozis 20 000 ili vise eura pa zelio bih da traje duze
sale.m79:
Najveci problem po meni je ne blagovremeno ostavljene rupe za vodu ,struju gas,komande i svasta jos
djbtea:
Packe ako se nevaram taj brod treba da je delo ruku vrsnog maistora,Sholeta, tako da oko njega nema dvojbe oko kvaliteta.Jedino je stvar u izboru modela,jelte ukusi su razni a i novcanik. 114 k5 a0335
zorter:
E to je tačno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju