Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Evo i mene na forumu
Tuareg:
Hvala svima. Brzo i efikasno! Svakako ću sačekati do proleća, a malo ću da pregledam oglase. 7 - 10 hiljada evra, jel to OK budžet?
Evo mojih malih savsko-dunavskih video avantura:
I još, jedno pitanje; jel moram stalno da ukucavam ova slova ispod kad šaljem poruke? no125
Misha D:
7-8 hiljada moze biti dovoljno za polovan, 20tak godina mlad plasticni camac 7-8m, sa kabinom i sumnjivim motorom, pogotovu ako ga kupujes u onostranstvu
broker975fx:
Lep snimak i lep brod, jel to bio neki aranžman ili drugarska varijanta.
Što se tiče kupovine ja bih uvek pre kupovao polovno i odmah dostupno a kasnije kad skapiraš šta ti treba možeš i da praviš. Sobzirom na vreme i finasijsku situaciju ima dosta dobre ponude u tim okvirima koje si naveo. Imaš opciju i uvoza koju su neki prošli i nisu se pokajali mada po meni slično za isto para se moglo naći i ovde. Što se tiče plastike ili metala stoji ono što je Miša rekao mada ima i metalnih solidno urađenih a ipak su jeftiniji u odnosu na plastikanere. Druga stvar a to treba imati na umu da je kod metalnih plovila puno lakše naknadno vršiti prepravke i dorade što kod plastike uglavnom ide teško. Neko će reći i da je to prokletstvo metalnih plovila što su verovatno i u pravu. Ne zaboravi na još jednu dilemu a to je koji motor, unutrašnji ili ne.
Kako god ako imaš novac pravo je vreme početi tražiti i pregovarati a kada vidiš buduću lađu znaćeš da je to ta 6589
broker975fx:
Nije da mi se nešto preterano sviđa ali ovaj se prodaje dosta dugo a komotan je i ima fin motor http://www.kupujemprodajem.com/Brodic-Srbic-3780463-oglas.htm?filter_id=5780484
ili ovako nešto od al http://www.kupujemprodajem.com/Brod-od-aluminijuma-3692512-oglas.htm?filter_id=5780484
Zaređaj malo po marinama pa se raspitaj
Kapetan:
dobro dosao !
Misa ti je dao odlicne savete , ako kupujes uzmi u razmatranje neki uvoz iz Holandije.... Ladje su tamo neuporedivo kvalitetnije, veci je izbor i nije bilo domace pameti sto je jako bitno...
A ako volis mozes i da dodjes iz Holandije do Beograda sa brodom .. 20tak nezaboravnih dana
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju