Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Evo i mene na forumu
deda:
Pristalica sam da pocetnici za prvo plovilo uzmu nesto polovno i da kroz plovidbu i koriscenje ustvari vide sta im tacno treba ! Ovo bi mogla da bude solidna kupovina !
http://www.navodi.com/Berza_022/022_050.html
Tuareg:
--- Citat: broker975fx 26, 12, 2012, 17:56:24 posle podne ---Lep snimak i lep brod, jel to bio neki aranžman ili drugarska varijanta.
Kako god ako imaš novac pravo je vreme početi tražiti i pregovarati a kada vidiš buduću lađu znaćeš da je to ta 6589
--- Kraj citata ---
Do Đerdapa sam plovio sa mojim klijentom Rusom koje je preterao jahtu od 23 metra od Baltičkog mora do Grčke.
Inače. hvala na savetima. Moram sve ovo da svarim - previše informacija za samo nekoliko sati.
broker975fx:
U bre zima a mi volimo ovakve teme 6589
Ovo što ti je deda okačio isto deluje ok - nemoj da te obeshrabri cena koja preko trenutnog budžeta - prvo ćeš ti malo rastegnuti a i prodavac uvek napiše želju a realnost jetamo gde se nađete 114
gile69:
Dobro dosao! 114
Zoran Marinković:
114
Dobro nam došao i dugo plovio.
Ašta misliš da prvo malo prpošpaciraš po marinama, popričaj sa onim ljudima koji imaju nešto približno, zaviri malko unutra......
Ako se ne varam NIKO nije bio doveka zadovoljan prvom kupovinom,
svi su vremenom menjali plovila...i svi koji imaju lađe uvek fali još jedan metar...
Ko BRZO kupuje - kaje se na tenane... sha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju