Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Evo i mene na forumu

(1/5) > >>

Tuareg:
Posle mnogo razmišljanja odlučio sam da kupim čamac sa kabinom za plovidbu Savom i Dunavom u okolini Beograda. Potpuni sam početnik. Cenio bih svaki dobar savet. Za početak nekoliko pitanja:
1. Plastični, drveni, limeni?
2. Nov ili polovan?
3. Koje veličine - za bar 4 osobe?
4. Kakav čamas za kratka putovanja (2-3- dana)?
5. Kako do dozvole?
6. Gde ga držati?
7. Da ima neki poseban deo na forumu sa sličnim savetima?

Pozdrav svim rečnim vukovima! yg

sale.m79:
 114 114 114

Misha D:
1. Plastični, drveni, limeni? drveni zaboravi, metalni je retko kada dobro napravljen osim ako nije poznati brend, plasticni trazi manje odrzavanja i vecina su poznati brend (nov ili polovan)
2. Nov ili polovan? svejedno, gledaj da nije domaca radinost, ipak ces jednom pozeleti da ga prodas, a domace improvizacije donose stalno glavobolje, i kod koriscenja i kod dalje prodaje.3. Koje veličine - za bar 4 osobe? (oko 7-8m)
4. Kakav čamas za kratka putovanja (2-3- dana)? (vecina clanova foruma camce koristi weekend-om, sto trazi prostor, manju kuhinju, wc i dovoljno vode i struje u akumulatorima)5. Kako do dozvole?
6. Gde ga držati? (bolje na Savi nego na Dunavu, u nekom rukavcu je najbezbednije)
7. Da ima neki poseban deo na forumu sa sličnim savetima? (ceo forum ima delove koji se doticu ovih pitanja)
 Ukoliko pogledas deo foruma gde su opisana druzenja, regate i plovidbe videces sta je tu nuzno. Ali, te reportaze su uglavnom postavili forumasi koji su godinama na vodi sa malo boljim plovilima, pa te to moze ili obeshrabriti ili zainteresovati.

Željoni:
Do dozvole za upravljaca motornog camca ,svako malo organizuje se polaganje u kapetaniji i nije nista tesko . Srecno i dobro nam dosli

budens72:
dobro došao 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju