E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija mercedesa 300 TD
stvlada:
Prosao sam samo dva puta kroz rukavac i niko me nije opominjao,bio je i radni dan.Toliko o tome,a ovo je tema o marinizaciji mercedesovog motora a ne pravilima ponasanja,verujem da ima takvih tema na forumu,pa tamo pisite o tome....
oblak:
Na celom potezu usce-Medjica je lom od glisiranja i talasa. Kod nas na Stenci je standardno zemljotres. Ne vidim da nigde policija radi svoj posao i sankcionise prekrsioce zabrane pravljenja talasa. Sta ste napali coveka sto je testirao camac. Svaka cast covek na uspesnoj marinizaciji. To je koliko ja znam prvi Mercedes gliser kgk
zoki novus:
--- Citat: oblak 25, 07, 2017, 23:16:38 posle podne ---Na celom potezu usce-Medjica je lom od glisiranja i talasa. Kod nas na Stenci je standardno zemljotres. Ne vidim da nigde policija radi svoj posao i sankcionise prekrsioce zabrane pravljenja talasa. Sta ste napali coveka sto je testirao camac. Svaka cast covek na uspesnoj marinizaciji. To je koliko ja znam prvi Mercedes gliser kgk
--- Kraj citata ---
Ima ih nekoliko cak i sa kabinom ali mora da se uradi pumpa i dizne. Jer bez toga je badava davati gas do kraja upavusi
oblak:
--- Citat: zoki novus 25, 07, 2017, 23:42:19 posle podne ---
--- Citat: oblak 25, 07, 2017, 23:16:38 posle podne ---Na celom potezu usce-Medjica je lom od glisiranja i talasa. Kod nas na Stenci je standardno zemljotres. Ne vidim da nigde policija radi svoj posao i sankcionise prekrsioce zabrane pravljenja talasa. Sta ste napali coveka sto je testirao camac. Svaka cast covek na uspesnoj marinizaciji. To je koliko ja znam prvi Mercedes gliser kgk
--- Kraj citata ---
Ima ih nekoliko cak i sa kabinom ali mora da se uradi pumpa i dizne. Jer bez toga je badava davati gas do kraja upavusi
--- Kraj citata ---
Drzimo palceve da i Nemo sto brze prohoda 114
srsa:
Важно је Владо да си ти коначно задовољан. Још кад скинеш алге и травуљину. ok 114 Него ЗоранТ рече да је челична-прохромска елиса боља(ја сам схватио за брзину) него алуминијумска - зашто? sha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju