E, ovako treba... > Brodski motori

Marinizacija mercedesa 300 TD

<< < (11/13) > >>

stvlada:
    Prosao sam samo dva puta kroz rukavac i niko me nije opominjao,bio je i radni dan.Toliko o tome,a ovo je tema o marinizaciji mercedesovog motora a ne pravilima ponasanja,verujem da ima takvih tema na forumu,pa tamo pisite o tome....

oblak:
Na celom potezu usce-Medjica je lom od glisiranja i talasa. Kod nas na Stenci je standardno zemljotres. Ne vidim da nigde policija radi svoj posao i sankcionise prekrsioce zabrane pravljenja talasa. Sta ste napali coveka sto je testirao camac.  Svaka cast covek na uspesnoj marinizaciji. To je koliko ja znam prvi Mercedes gliser  kgk

zoki novus:

--- Citat: oblak  25, 07, 2017, 23:16:38 posle podne ---Na celom potezu usce-Medjica je lom od glisiranja i talasa. Kod nas na Stenci je standardno zemljotres. Ne vidim da nigde policija radi svoj posao i sankcionise prekrsioce zabrane pravljenja talasa. Sta ste napali coveka sto je testirao camac.  Svaka cast covek na uspesnoj marinizaciji. To je koliko ja znam prvi Mercedes gliser  kgk

--- Kraj citata ---

Ima ih nekoliko cak i sa kabinom ali mora da se uradi pumpa i dizne.  Jer bez toga je badava davati gas do kraja  upavusi

oblak:

--- Citat: zoki novus  25, 07, 2017, 23:42:19 posle podne ---
--- Citat: oblak  25, 07, 2017, 23:16:38 posle podne ---Na celom potezu usce-Medjica je lom od glisiranja i talasa. Kod nas na Stenci je standardno zemljotres. Ne vidim da nigde policija radi svoj posao i sankcionise prekrsioce zabrane pravljenja talasa. Sta ste napali coveka sto je testirao camac.  Svaka cast covek na uspesnoj marinizaciji. To je koliko ja znam prvi Mercedes gliser  kgk

--- Kraj citata ---

Ima ih nekoliko cak i sa kabinom ali mora da se uradi pumpa i dizne.  Jer bez toga je badava davati gas do kraja  upavusi

--- Kraj citata ---

Drzimo palceve da i Nemo  sto brze prohoda 114

srsa:
Важно је Владо да си ти коначно задовољан. Још кад скинеш алге и травуљину.  ok  114   Него ЗоранТ рече да је челична-прохромска елиса боља(ја сам схватио за брзину) него алуминијумска - зашто?  sha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju