E, ovako treba... > Brodski motori
Marinizacija mercedesa 300 TD
stvlada:
Posle skoro pet godina mogu da kazem da sam dobio ono sto sam trazio od mercedesa u gliseru.Jeste da je potrajalo,ali sad vredi za sve pare.Posle porinuca sam promenio par elisa i nisam dobio skoro nista,tako da sam i odustao od glisiranja.Onda je dosao drugar koji je tvrdio da camac sa tim motorom mora da izglisira.Nisam mu verovao sve dok nisam dao gas do kraja i u jednom trenutku osetio kako je camac izasao iz vode i dobio za njega neverovatno ubrzanje.Sve to smo testirali u bezanijskom zimovniku na kratkoj relaciji,tako da nisam merio brzinu.Obzirom da su marine sa obe strane biloje malo bzvz da divljam.Kao sto se vidi na snimku,na koritu je brada od algi nekih pola metra,tako da i to dodatno usporava camac.
U prilogu kratki video
Zoran T:
Dobro je...ti brkovi od zelenih algi su po boku od sunca i to se vidi...po dnu od braon algi se formira kao tepih 2-3cm debljine...to kad operes bi ce drasticno bolje...
PS. ako ti je alu propeler a pojavi se mogucnost da ga zamenis istim takvim celicnim-prohromski bi ce sve to jos malo bolje
vepar:
Koliko je nekorektno ovo divljanje kroz marinu, cuvajte se pracki i kuglagera...
Misha D:
u istom rukavcu je je i Recna zandarmerija i carina, znaju da budu vrlo nezgodni kada neko brze prolazi blizu njih.
Svaka brzina veća od 5km, čak i kada šiklje tuda jure, nije dobrodošla.
U prvoj marini kod ulaza, marina Ajk, ima nervozni krimos sa onom prackom i metalnim kuglama, već nekoliko glisera je iskusilo njegovu preciznost.
MiletaStamat:
Ništa manji krimosi nisu ni gospoda koja divlja sa gliserima i skuterima pered čamaca, splavova i marina. Kad ih lepo zamoliš da smanje brzinu u prolazu pored samo se osmehnu i teraju po svome. Eto tragične vesti, srpski državljanin na moru u Crnoj Gori usmrtio skuterom turistu koji se vozio na pedalini.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju