Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

potreban savet oko kupovine camca

<< < (2/5) > >>

bubamara:
specijala sam imao,nije za jace motore
ja jurim nelta 506 trenutno,za pomocni i neka brza pecanja
ako neko cuje neka javi(video sam onog sa berze od1400e)

Zoran Marinković:
 114

Što se tiče komentara za specijala 80, svi su u pravu - dobar je za one kojima je četvorka dovoljna.
Ako te već interesuje takav tip čamca onda pogledaj TISA 9, ili 94 kako ga već krste. To je potpuno druga priča i moja lična iskustva
su takva da sam prezadovoljan i ja ga koristim sa motorom od 20 ks, pa čak i sina vučem na skijama.

Što se tiče argonauta 546, Miša ti je izneo svoja pozitivna iskustva.

U prednosti si što možeš jednostavno da probaš oba pa da vidiš šta ti više odgovara.

budens72:
Tajmen  thumbup thumbup thumbup

Stijepovic:
sada cu ti reci jednu stvar. jedan prijatelj je kupi 2 argonauta sad ne znam koji model ( samo znam da na njega moze ici motor do 50 ks , mislim da je to onaj najveci ) . I sad kad se vozio jezerom desi se problem . Kako su kasoronje po jezeru moras ih izbjegavati cik-cak , i prilikom malo vece brzine imao se prevrnuti. Kako je naglo skrenuo imao se prevrnuti , barka mu se iskrivila i zamalo se prevrnula , sreca pa je drugi momak koji je bio u camcu skocio i uhvatio se za tu stranu sto je bila u vazduhu , inace bi se barka okrenula naopacke . U tom slucaju je bila Yamaha f25.

A i ja sam je vozio dosta puta sa Tomosom 18 i nije bilo nikakvih problema , kako god skrenes nije bilo sanse da se moze iskriviti ili nesto , izuzetno stabilna s' tim motorom.

Eto ti jedna stvar od mene :)

markus:
Pogledaj ovaj sajt sa Tajmen camcima. Ovde u Novom Sadu i okolini ih ima dosta. Moj prijatelj ima jedan, koliko sam video na vodi je odlican. A ima i dve zatvorene komore, sto mi se posebno dopalo, jer je prakticno za odlaganje.

http://www.tajmen.com/clanak.php?r=br-28/Tajmen-5.25-Boats.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju