Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

potreban savet oko kupovine camca

(1/5) > >>

ranko latinovic:
pozdrav svima  k5 imam dilemu oko kupovine camca.posto sam prodao pasaru jer mi netreba camac sa kabinom pa sam gledao neke camce bez kabine koji bi mi odgovarali i izbor sam suzio na dva i to argonaut 536 i specijal 80  pa me interesuje vase misljenje. sos6 sos6

Kapetan:
Evo slika da ljudima bude jasnije ...

Argonaut 536

Specijal 80

broker975fx:
Stara i nova škola - specijal ovakav kako izgleda proizvodi se dugi niz godina bez većih izmena, kako mi se čini tada kada je projektovan tomos 4 bio je premija, ovaj drugi je predviđen da nosi ozbiljnije motore. Ne znam kakve su cene ali ako su približne uvek bih pre izabra novu školu - znači A536

CIVIJA:
Ako pogledas vrh palube  (koliko mu se digao) na specijalu sve ce ti se samo kasti  no125 . Ko sto rece kolega na specijala max motor do 5ks za bezbednu voznju.
Ako je izbor izmedju ova dva  i ja glasam za argonauta a ako uzimas u obzir i druge Tajmen ti je oooodlican camac skrojen za pecarosa.

Misha D:
Imam Argonauta 546 sa jednoslojnim dnom vec dve godine sa Yamahom 9,9.
Stabilan u okretu, cvrst u tabanu na talasima Dunava, ne proklizava, stabilan pri ulasku, ima dovoljno prostora ispod krmenog i pramcane palube koja izdrzava bez problema i ulazak osoba tezih od 100kg, kod prevoza 4-5 osoba pramac se ne potapa na pramcu kao kod ostalih camaca, a imaju i prodaju u Austriji gde ih mozes sresti na Dunavu.
Na jezeru Joca imaju 4-5 kom istih koje koriste godisnje na stotine pecarosa bez ikakvog pardona i vlasnik je zadovoljan, a i odnos cena-kvalitet je medju najboljima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju