E, ovako treba... > Honda

HONDA BF20 -> SA RUČICE NA KOMANDE

<< < (2/5) > >>

Zoran:

Ja sam na mome Tohatso 6ks sam montirao komande,posto mi je original bilo preskupo.
Malo sam se pomucio,ali evo vec vise godina besprekorno radi,i jos ako treba da prebacim
gas na rucicu,potrebno mi je bukvalno 5 minuta.
     Inace sam uzeo polovnu jednorucnu komandu.Rasturio sam je,ali nisam slikao pre toga.
Dok sam je ispeskario i ofarbao zaboravio gde sta ide.Odem do jednog masjtora kaze 20e,
odem do drugog kaze 15e ali da cekam nedelju dana.Pa cela komanda me kostala 50e.Tu se iznerviram,popijem vinjakcic i za 10min je slozim.
      Ja ti predlazem da to malo snimis kako izgleda kod drugih motora i kad ukapiras princip
verovatno i uspes.Nagrada ti je 150e sto kazes.Vredi.

proka_sm:
MOram da slikam samo te nosače sajli na hondi 20 ks...

Hvala zoki na podrsci...
(pricam ja danas sa kumom što kaže on... par polugica 150 evra? Nisu to kinezi videli, bilo bi 15 evra ha )
al dobro da ne podcenjujem... sve ima svoju cenu... to sto je nama skupo to je druga priča...

i još nešto... ja kako god računam ušteda mi uvek manja od 150...
na kraju skontam, nisam računao vinjak...  kgk

dugamm:
Stavi na komandu samo telefleks za upravljanje levo-desno , a gas fiksiras i : Vozi Misko !

Ja tako radim (kad isplovljavam - krenem rucno , menjac-napred , fiksiram gas i prikopcam telefleks , kad pristajem obrnuto , skinem telefleks i upravljanje rucno )

bugi:
U svakom slucaju i da si kupio nov motor na komande sajle gasa i menjaca,volan sa glavom i telefleks bi morao kupiti.
Za pocetak ti je dovoljno kako dugamm kaze. Samo telefleks za upravljanje u voznji a pristajanje polako rucno. Jedino ako plovilo nije predugacko pa ne vidis nista sa zrcala

proka_sm:
Volan sa glavom i telefleks sam nabavio! (dobio uz čamac)
Ručkusa motora sam raskačio i sada mi trebaju polugice na koje se kače sajle od komandi!
Nemam mogućnost da fiksiram gas niti bi tako vozio (čast izuzecima)

BIO BI ZAHVALAN AKO NEKO IMA HONDU 15-20 KS NA KOMANDE DA SKINE POKLOPAC I DA MI NAPRAVI NEKI SNIMAK ILI SAMO SLIKA MESTA GDE SE KAČE SAJLE...

VOLEO BI DA VIDIM NA KOJI NAČIN SE KAČE SAJLE.
TAKO BI VEROVATNO PROCENIO DALI ĆU PRAVITI NOSAČE SAJLI ILI ĆU PLAČUĆI DATI TE SILNE NOVCE...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju