E, ovako treba... > Honda

HONDA BF20 -> SA RUČICE NA KOMANDE

(1/5) > >>

proka_sm:
Dali je neko naknadno prebacivao HONDU sa ručice na komande?
Kakva su vam iskustva?

Kupio sam HONDU BF20 2008 god sa ručicom (bila je povoljna cena) Ali kad počnem da računam koliko košta prebacivnanje na komande nekako mi dodje da vozim na ručicu ili da je prodam pa da kupim sličan motor sa komandama...

Po mojoj gruboj proceni:
-Original HONDA komanda sa sajlama, kablovima, kontakt bravom... ~200€ (polovna)
-Kit za kačenje komandi na motor ~150eur
(Jel može to da se napravi ? Šta tu košta toliko?)
_____
Ako se na ovo doda teleflex sajle sa volanom i alnaser (akumulator) tu može da se napravi velika razlika izmedju vozanja na ručicu i sedenja u fotelji za volanom...

Kakva su vam iskustva???

kemppi:
Trebalo bi da se ugradi i regler za punjenje akumulatora,takodje treba proveriti da li je zamajac nazubljen i da li ima polugice gasa i menjaca za prebacivanje sa rucuce na komande.Tesko ces nabaviti polovan alnaser,nosac alnasera,automat za tako mlad motor.Mislim da se vise isplati kupiti motor sa komandama.

STG:
Povoljnije je,ma koliko suludo zvucalo,da se u startu kupiti elektro start,provereno.

proka_sm:
Ajde ipak da zanemarim alnaser to mi je nekako na kraju luksuza...
-> ponovio bi...

"-Kit za kačenje komandi na motor ~150eur"

(Jel može to da se napravi ? Šta tu košta toliko?) Dali neko ima sliku kako taj kit izgleda  eek

Ja sam našao neku sliku na netu ali barabe nisu stavili veliku sliku pa skoro nista nemoze da se vidi...
Sve u svemu po logici trebalo bi da bude par polugica+ par šarafa... nekako mi ludost da dam tolike novce...

http://www.youngsboatyard.co.uk/product/711/1478/Honda-BF15-_-BF20-D-Remote-Control-Conversion-Kit

maverick:
mozes sve napraviti...a mozda i malo jednostavnije no sto oni nude...ali za pocetak odi kod nekog tko ima to vec rijeseno, orginalno, pa kad ocima vidis bice ti sve jasnije...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju