E, ovako treba... > Honda
HONDA BF20 -> SA RUČICE NA KOMANDE
LSI:
У начелу, не би требало да буде велик проблем да направите сајлу гаса.
Оно што морате то је да пронађете оригиналан завршетак за сајлу. Не знам како се то стручно зове али то је део којим се сајла повезује с мотором. Он је специфичан за мотор који имате, у овом случају за хонду.
На другом крају, поставите прикључак којим ћете сајлу повезати с командом гаса и мењача.
Што се тиче саме сајле, и повезивања тих крајева, то вам може направити нека радионица - у Београду их има неколико (не знам из ког сте места али и ако нисте из Београда, сигурно ту где сте постоје радионице у којима се праве сајле за кочнице и сличне намене).
И то сигурно не би коштало толико много колико сте видели у огласима. Ја сам у Београду неколико пута мењао моторе и са њима и сајле и колико се сећам, за пар сајли сам плаћао много мање од поменуте цифре.
Vladetic:
Hvala puno!
Iz beograda sam, pa ako znate nekog ko bi to mogao da napravi, bilo bi dobro.. a meni sledi pronalazak povoljnije komande gasa.
na pasari već imam volan i sajle, valjda ce da posluze
zica:
--- Citat: Vladetic 22, 05, 2018, 10:30:34 pre podne ---Hvala puno!
Iz beograda sam, pa ako znate nekog ko bi to mogao da napravi, bilo bi dobro.. a meni sledi pronalazak povoljnije komande gasa.
na pasari već imam volan i sajle, valjda ce da posluze
--- Kraj citata ---
U marino Stenka Steva mornar ima jednoručnu komandu.pozdrav-
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju