Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

UPITNIK ZA RIBOLOVNE ORGANIZACIJE I RIBOLOVCE...

<< < (3/7) > >>

Kapetan:
budens slazem se , al ajd da im damo sansu ako su nas pitali ajd da im odgovorimo .. meni nije tesko ni milion puta da im odgovorim na ista pitanja .. mozda ce milioniti put nesto da se promeni ...

Kapetan:
pre dve godine smo godisnje dozvole kupovali u martu ... ove godine u januaru ... ja licno preko twitera poslao min Dulicu podsetnik za dozvole u novembru decembru prosle godine .. podswetio ga da nije uredu da kupujemo dozvolu od pola godine ...

nije odgovorio ali je ipak stampao dozvole na vreme ... eto mozda jesam a mozda nisam nesto uradio sa tom porukom al nisam digo ruke...

dalibor:
Treba im reći kroz pitanja sve.Kao da sam razgovarao sa Budensom pre nego što sam im odgovorio.Samim tim sam siguran da ima još mnogo istomišljenika.
Mora sa mrtve tačke da se pokrene jer ovo je zabrinjavajuće!

budens72:
ok...evo poslao sam i ja deo texta koji je Kap označio.... ali nema ništa ljudi od toga.... na žalost....

volim da pecam, ali ribe je svake godine osetno sve manje.... ne mogu da verujem da država ništa ne čini....

koja  je razlika divljač u šumi i riba u vodi... po meni je nema ... sve je to državno dobro koje se mora čuvati i negovati.... kradljivci moraju biti kažnjeni... otpadne vode strogo kontrolisati... mrest čuvati... podizati svest ribolovaca da ne love ribu u mrestu, da vrate ribu ispod mere...da ne love da bi prodali ribu, već za svoje potrebe...koliko da pojedu,a višak da vrate nazad...da i njihova deca sutra mogu isto da upecaju nešto...

dalibor:
 thumbup Svi trebaju da odgovore bez sprdnje i zajebancije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju