Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

UPITNIK ZA RIBOLOVNE ORGANIZACIJE I RIBOLOVCE...

<< < (2/7) > >>

budens72:
Ma neću da im šaljem ništa !

Sve je to ista bagra, isti šljam.. niko ne reaguje ni na šta...riba se krade na sve strane, radi struja, dinamit, plin, mreže su najmanja šteta....

Znaju Oni jako dobro kakvo je stanje na vodama  taz

Ribe sve manje, dozvola sve skuplja, e pa neću je ni kupiti, pecaću bez dozvole...i onako nema šta da se upeca...

Radio sam kao profesionalni čuvar i jako dobro znam kakvo je stanje.... po celoj Srbiji sam bio, katastrofa !!!

dajte dozvolu za 2.000,00 dinara,da može svako da je kupi, sačuvajte mrest i uvedite ogromne kazne za ribokrađu i za nemanje dozvole....zabranite totalno svaki vid ribolova dok se ne završi mrest od štuke (februar) pa do soma (jun)....Dajte ribočuvarima adekvatne plate da ne budu korumpirani kao što je sve korumpirano u ovoj državi....

ma šta ja uopšte trabunjam.... samo kad su osmislili upitnik.... uf što sam ljut  taz

mossi:
@ Budens>  llll hi

Kapetan:

--- Citat: budens72  25, 10, 2012, 09:14:00 pre podne ---dajte dozvolu za 2.000,00 dinara,da može svako da je kupi, sačuvajte mrest i uvedite ogromne kazne za ribokrađu i za nemanje dozvole....zabranite totalno svaki vid ribolova dok se ne završi mrest od štuke (februar) pa do soma (jun)....Dajte ribočuvarima adekvatne plate da ne budu korumpirani kao što je sve korumpirano u ovoj državi....

--- Kraj citata ---

pa posalji im to ...

budens72:
e moj Kapetane, nekad je ministarstvo imalo svoj forum, nema šta im nisam slao,ne ja, nego jako puno nas... ali ništa oni nisu učinili po pitanju bilo čega, niti će... to je samo zamajavanje...šarena laža, da kao mi možemo na nešto da utičemo.... ne možemo! Niko nas ništa ne pita....

IKA:
Iz ovog se da zaključiti, da su na položaj dovedeni, opet,ljudi koji pojma nemaju.Problem mogu rešiti ljudi i stručnjaci koji znaju kakvo je stanje naših voda.Ovi nas pitaju jer pojma nemaju.Pa dok ne nauče prođe mandat i jovo nanovo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju