E, ovako treba... > Tomos
Tomos 18 podstanari
vosti:
A koliko sam shvatio koncept hladjenja 4 ke i 18 tice je razlicit, pa ima smisla u 18 ticu sipati kvalitetnije ulje. Sae 30 jos postoji.
Stavljao sam svecice super bosna po raznim iskustvima prethodnog vlasnika koji kaze da mu najbolje leze. Motor nakon odredjenog vremena izgubi snagu. Nakon toga sam kupio nove NGK, motor se preporodio. Dali ima neko resenje za taj famozni plovak? Resavam li sta ako kupim novi? Ako ga uopste ima. Odusevljen sam motorom, ide kao nevreme, meni nista bolje netreba, nisam cesto na vodi, ni potrosnja mi nije problem, nije strasno potrositi 10 litara za ceo dan da se vozikam, a radim to 2 puta mesecno.
marke:
--- Citat: IKA 20, 10, 2012, 21:55:32 posle podne ---viskozitet ulja nije isti.Razlika je u hlađenju motora.Vanbrodski su hlađeni vodom i imaju konstantniju radnu temperaturu,dok su recimo skuteri,motorke itd hlađeni vazduhom i njihova radna temperatura varira ,stoga ni sva ulja za 2t nisu identična
--- Kraj citata ---
Iko ako je ovo tacno onda su ulja za skutere jos bolja jer tolerisu i temp. razlike. Ako ih kod penti nema jos bolje.
Ja mislim da sam negde procitao da su manje higroskopni pa ne prime vlagu brzo kao obicna mada mi to ne zvuci kao mnogo bitno.
umnik sha
djurdjev:
Evo i ja da se javim vlasniku bivseg motora :D
Ja sam ti sve rekao oko motora sta sam radio oko njega i na kraju vise nisam imao zivaca da se igram sa njim,mozda bi i resio problem da sam imao malo jace zivce :) Ja sam leti skoro svaki dan na Dunavu to mi dodje kao bensedin terapija tako da mi je smrt bila kada pocne da zeza sa palenjem!Najgore od svega sto sam do perfekcije isao sa tim motorom a za uzvrat samo nerviranje kada ga iz radionice i savrsenog rada u bazenu odnesem na camac a on ni da se javi!
Sto se tice ulja samo mineralno ulje sipaj u njega i to 4% i ne razmisljaj,ti motori su projektovani i pravljeni za tadasnja ulja a tada je posojalo dve do tri vrste dvotaktola i peglaj!Probao sam i full sintetiku da sipam u njega al nije to taj rad motora!
Druga stvar su svecice!Probao sam NGK i radio je sasvim ok,toliko sam isao daleko sa tim motorom da sam mu cak stavio i Iridijumske svecice sa kojima je radio al na odredjenom broju obrtaja je trokirao al cim se da gas do maksimuma bez problema je povlacio!palenje i primanje gasa bez ikakvog trokiranja i brljavljenja sam imao sa Super Bosna 80 sa kojima sam mislim i prodao motor!
Neka te sluzi kad mene nije hteo ako nista bar znas da je na njemu sve novo u upakovano kako valja :)
vosti:
Od kako sam mu promenio ugao kao sto su me ovde savetovali nisam imao nikakvih problema, pali i ide super.
Sa super bosnom mi je gubio snagu na vecem broju obrtaja, kad sam mu stavio ngk radi super.
Za sada da ne ureknem radi odlicno.
Primetio sam da mi cesto glavi plovak, moracu tu neko resenje da nadjem.
djurdjev:
Mozda je kod mene bio problem pa nije voleo Dunavsku vodu! :D
Jedino su ostale nalepnice da odradim na njemu ostalo je sve sto je bilo i moglo da se uradi uradjeno je!
Jbg nek bar kod tebe radi,ja sam znao da ce to tako na kraju biti da taj ko ga uzme od mene ima da se navoza :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju