E, ovako treba... > Metalni čamci

Zorterov čamac

<< < (12/15) > >>

Kapetan:
nemo se vredjamo :)
Mikrac ima 550 cm a moja ladja 701,4 cm :)

ronac:
Zorteru neka ti je srecna i dugovecna plovidba. a0335
Nadam se da ces me odvesti do stanice kada dodjem 56568

zorter:

--- Citat: ronac  15, 10, 2012, 21:54:26 posle podne ---Zorteru neka ti je srecna i dugovecna plovidba. a0335
Nadam se da ces me odvesti do stanice kada dodjem 56568

--- Kraj citata ---

Hvala druze, a za prevoz ne brini...uvek i u svako doba. ok

zorter:

--- Citat: deda  15, 10, 2012, 11:22:10 pre podne ---Ocigledno da moram da pojasnim neke stvari !!

Zasto sam ovoliko ljut ? Ljut sam jer je trebalo sve da bude mnogo bolje od ovog sifonjera ! Koliko je vremena proslo odkada je zavrseno korito ? Previse !! Za kabinu na ovom koritu je potrebno oko 12 tabli lima od 2mm 1000x2000 . Razumem ja svetsku ekonomsku krizu i zastoj u privredi zbog formiranja nove vlade ali........!! Prijatelju , ako nesto volis i zelis da imas a fale ti novci odrekni se necega !! Prestani da pusis ( to je tabla lima mesecno )  , parkiraj auto ispred kuce i vozi se gradskim prevozom ! Tako ja gledam na stvari .

Naravno , zelim Zorteru sigurnu plovidbu i da uziva u svom camcu .

--- Kraj citata ---

Deda,
12 tabli lima od 2mm ne ide na korito od 8-9 tabli lima od 2mm. Gde bi mu bilo teziste?

A, i ..........jbg, ne ljutim se. Ne umem ja to. Samo mi bude ponekad .........."Zar i ti sine Brute".
Nek si ti meni ziv i zdrav. 114

deda:
Ide Zorteru , ide  !! Koliko je dugacak camac? To sto rekoh 2mm je skuplja varijanta , moze i od 1mm za kabinu ! A teziste ne odredjuje kolicina lima nego gde je kabina postavljena. Znam to iz iskustva , moj camac malko zabada nos !!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju