E, ovako treba... > Metalni čamci

Zorterov čamac

<< < (11/15) > >>

deda:
Ocigledno da moram da pojasnim neke stvari !!

Zasto sam ovoliko ljut ? Ljut sam jer je trebalo sve da bude mnogo bolje od ovog sifonjera ! Koliko je vremena proslo odkada je zavrseno korito ? Previse !! Za kabinu na ovom koritu je potrebno oko 12 tabli lima od 2mm 1000x2000 . Razumem ja svetsku ekonomsku krizu i zastoj u privredi zbog formiranja nove vlade ali........!! Prijatelju , ako nesto volis i zelis da imas a fale ti novci odrekni se necega !! Prestani da pusis ( to je tabla lima mesecno )  , parkiraj auto ispred kuce i vozi se gradskim prevozom ! Tako ja gledam na stvari .

Naravno , zelim Zorteru sigurnu plovidbu i da uziva u svom camcu .

Kapetan:

--- Citat: deda  15, 10, 2012, 11:22:10 pre podne ---... parkiraj auto ispred kuce i vozi se gradskim prevozom !

--- Kraj citata ---

odkud u macvi gradski prevoz :)

jes sifornjer , al sta sad .. ako je dobar zorteru i ako ce ploviti za mene je to "dobar" brod ... ako ce pasti travu u dvoristu onda ebaga ...

tacno je da na Savi u Sabcu nemam pametnog mesta gde se moze drzati ladja, ja iskreno ne bih nikad tamo drzao brod jer mi je jasno da ce da dobiej noge... sto grdje to su manje sanse da ce ga neko ukrasti ...

deda:
@  sto grdje to su manje sanse da ce ga neko ukrasti .

Ako je to bio osnov za ono onda povlacim sve sto sam rekao ! Mada...........!!

Kapetan:

--- Citat: deda  15, 10, 2012, 11:29:26 pre podne --- @  sto grdje to su manje sanse da ce ga neko ukrasti .

Ako je to bio osnov za ono onda povlacim sve sto sam rekao ! Mada...........!!

--- Kraj citata ---

prvo su finansije, ali ima i prednosti taj izgled ... e sad da cujem da mi iko dira Chea  sajkaca

sa srecom nek nam plovi Zorter i da ga vidjamo svugde na vodi :)

HOGAR:
Kapetane,kad je Dule reko -''sa konja na magarca'',mislio je na tebe  lol Sa Chea si sisao na mikraca  lol.Na Cheu si bar mogo da se ispravis  ha.Ili nabavljaj vecu jedrilicu,ili brod,ja tebe na mikracu nekako ne vidim,mislim da ti stoji  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju