I dalje mislim da je predlog neozbiljan - u stvari, možda bi bolji izraz bio: provokativan.
Naime, zakazivati druženje u radne dane nije korektno i samo može nas koji radimo u startu da izbaci iz kombinacije.
Što se mene tiče, bilo koje druženje moguće je tek od prvog vikenda u oktobru pa na dalje, dok vreme dozvoli. Ja u periodu od 28.09-30.09. imam goste iz inostranstva i za njih sam za subotu, 29.09. pripremio krstarenje brodom od Gardoša do Boljevaca (poseta manastiru Fenek i salašu Stremen).
Što se tiče nedelje, 30.09. o tome smo govorili telefonom - biće mi potrebni biciklovi na Adi za taj dan ali o tome ćemo se čuti telefonom da sad ne širimo ovu temu.
Dakle ako se i organizuje nešto tog vikenda, ja vam želim da uživate i bez mene. Umećete vi to.
A što se tiče lokacije, ako je i dalje u pitanju Stojkova ada, čak i da sam slobodan, za mene je to još uvek velika distanca. Sa svojim iskustvom i opremljenošću čamca, radije bih se upustio u plovidbu u radijusu do 20-30 km od marine.
Zato ću ja sačekati neki novi predlog za druženje, a vama svima koji odete na Stojkovu adu želim lep dan i da uživate u svakom trenutku.