E, ovako treba... > Elektronika

VHF Glomex Antena

<< < (3/6) > >>

mossi:
A razlika u vodostaju? Alo!  hahaha

Zorteru vidiš da nas pale ovi sa CB stanicama!  tamburanje

P.S. Niko ne spominje optičku vidljivost za VHF stanice nego se kaže da je prostiranje talasa - pravolinijsko.  thumbup
      Tako postoje mnoge discipline gde se sa par wati, rade veze refleksije od meteora, meseca, itd.
      U zavisnosti od vremeskih prilika (propagacija), na običnom FM radiju, možeš imati prijem stanica iz Austrije, Španije, ili Bugarske, Turske!  6589

VladaCedic:
Kupio bih Tv antenu,e sada nemam pojma sta mi tacno treba... Samo znam da hocu kada idem po Dunavu i kanalima u Vojvodini da imam par programa ... Na tv-u imam integrisanu anteenu,ali cim odem dalje od grada ne mogu nista od kanala da uhvatim. Takodje znam da ne treba da bude skupa. Voleo bih neki predlog da cujem!

http://www.nauticshop24.de/Bordelektrik--Yachtelektronik/Antennen/AM---FM---TV-Antennen/TV--Rundfunkantenne-Glomex-V9125.html

Ja sam nasao ovu,nadam se da je to ono sto mi treba,i to je cena koja mi odgovara.
E sada da li uz nju dobijam i ostale dodatke koji su mi potrebni,drzac...

Ljuba:
Od 2015 vise nece biti TV signala u etru jer se prelazi kompletno na digitaliju, dakle kabl, tako reče onaj lik iz Ministarstva juče na Pinku.

Kapetan:

--- Citat: Ljuba  07, 02, 2014, 12:30:25 posle podne ---Od 2015 vise nece biti TV signala u etru jer se prelazi kompletno na digitaliju, dakle kabl, tako reče onaj lik iz Ministarstva juče na Pinku.

--- Kraj citata ---

@VladaCedic
cimni dedu da ti kaze gde ima TV na 12V , pre neki dan mi rece za neku odlicnu kombinaciju al sam zaboravio i gde i posto ...

@Ljuba
Greska, bice digitalan TV signal u etru ... sada je analogan... vecina tv prijemnika vec sada ima tzv DVBT tjuner , tako da nece biti problema... a ko nema morace da dokupi uredjaj od 20-30 evra koji ce kaciti na normalan tv ...

elektricar:
digitalna tv se vec emituje kao test , ali za prijem digitalne kod nas je potrebno prijemnik sa DVBT2 standardom i mpg4 enkoderom , postoje i dvbt samo bez toga 2 i to ne moze da prima sadasnji signal digitalni koji se emituje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju