E, ovako treba... > Elektronika

VHF Glomex Antena

<< < (4/6) > >>

Kapetan:

--- Citat: elektricar  07, 02, 2014, 17:45:45 posle podne ---digitalna tv se vec emituje kao test , ali za prijem digitalne kod nas je potrebno prijemnik sa DVBT2 standardom i mpg4 enkoderom , postoje i dvbt samo bez toga 2 i to ne moze da prima sadasnji signal digitalni koji se emituje

--- Kraj citata ---

bravo ! moja greska treba da pise : DVBT2 ...

VladaCedic:

@VladaCedic
cimni dedu da ti kaze gde ima TV na 12V , pre neki dan mi rece za neku odlicnu kombinaciju al sam zaboravio i gde i posto ...

Ja tv imam,treba mi antena.>

Sada mi nista nije jasno,ditigalna,analogna,tv,fm,dvbt i ostalo... Da li je ova antena sa linka ono sto ce meni da odgovara,tj. da li ce da radi kod nas u Srbiji i koliko dugo?

elektricar:
antena sa gore postavljenog linka ce u potpunosti da vam odgovara , namenska je za brodove i radi sa naponom koji mu treba za to sto ima ugradjeno pojacalo u sebi i radice i sa analognim i digitalnim kasnije kanalima odlicno , samo je pravilno instalirajte , ali cena od 130eu nije bas jeftino
 upavusi

VladaCedic:

--- Citat: elektricar  07, 02, 2014, 20:09:04 posle podne ---antena sa gore postavljenog linka ce u potpunosti da vam odgovara , namenska je za brodove i radi sa naponom koji mu treba za to sto ima ugradjeno pojacalo u sebi i radice i sa analognim i digitalnim kasnije kanalima odlicno , samo je pravilno instalirajte , ali cena od 130eu nije bas jeftino
 upavusi

--- Kraj citata ---

To je odgovor koji mi treba  114

Što si tiče cene... Ja sam upoređivao sa cenama u Srbiji i nasao sam u Nemackoj jeftinije...
Ako vi imate bolju opciju rado cu je poslusati  k5

VladaCedic:
Naručio sam sa ovog sajta http://www.segelladen.de/Inhalt-untergruppen5/am_fm_tv_antennen.htm#footer   GLOMEX "V9125/12"  antenu. Moj drugar zivi u Nemačkoj pa će je on tamo direktno preuzeti pa kada bude dolazio za Srbiju donece mi,zanima me da li neko moze da mi objasni proceduru oko carine,da li uopste to treba da prijavljuje?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju