Prodajem engleski rečni brod 6,40x2,30 korito blagi v sa kobilicom potpuno sredjen registrovan sa novim tohatsu 9,8 četvorotaktnim motorom i registrovanom prikolicom.
Oprema: rezervoar pramčani 75l automatska ˝shurflo˝pumpa za tehnicku vodu, krmeni tuš, plinski šporet, frižider12v220v, potpuno nov brodski toalet sa ručnom pumpom sva moguća signalizacija i rasveta prebačena na led, megafon, radio usb, sudopera , kaljužna pumpa reflektor solarna ćelija sa trostepenim regulatorom punjenja, krmena platforma sa štitnikom za motor , merdevine, pačiji kljun sa lezistem za sidro, potpuno opremljen za vikende na vodi za tri osobe.
Izuzetno plovan i lepo upravljiv čamac predvidjen fabrički predvidjen baš za reku i za motore od 5 do 25 ks, nije preradjen gliser. .
Registrovan do jula iduće godine
Ima novu tendu za potpuno zatvaranje kokpita
Motor; Tohatsu 9,8 sa elektro startom duga noga komande kupljen nov u oktobru 2011 godine prvi i jedini vlasnik ispod sto sati rada uradjeni svi servisi jos pod garancijom.
Prikolica : originalna fabrička sa jednom osovinom registrovana do jula iduće godine , lično sam vlasnik. Ima čekrk , rolere odlične gume čak i za duža putovanaja
Brodić se nalazi u Beogradu , na vodi može se probati
Razlog prodaje ni meni još nije jasan ...eventualno može se reći da me Oblak primio da pazarim nekog bejlajnera..ili sam sve doradio pa mi dosadno,,ili trazim novu zanimaciju da uposlim ludilo zimus..
Cena 6500evra i eventualno je blago podložna korekciji ali nikako mahanjem keša ispred nosa i obaranju u bescenje..nisam ništa još nanišanio niti mi je srce poskočilo za nečim drugim (ako ne računam mladu policajku sa ekstra dupetom koja se doselila u moju ulicu) drugi brod nije još na horizontu pa ne bih žurio..