Autor Tema: NE KUPUJTE OD ERVINA upozorenje za potencijalne kupce...  (Pročitano 5808 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mesechar

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
  • sledece godine u ovo doba bicemo milioneri
  • Marina: Savska Oaza
NE KUPUJTE OD ERVINA upozorenje za potencijalne kupce...
« poslato: 15, 08, 2012, 23:21:48 posle podne »
Ovo je priča o mom današnjem iskustvu pri pokušaju da pazarim jedno motorče u Somboru. Radi se o klasičnoj navlakuši da čovek  upali auto i ZAPALI se da vidi motor u perfektnom stanju...prEdje dvesta kilometara i dodje da vidi kako izgleda nameštena Yamaha za prodaju ili za tuljana...
 Elem da ne dužim priču  što reče jedan moj drugar koji baš zna da oduži priču...jutros ja pijuckam kafu i prevrćem oglase da vidim nautičku ponudu  Srbilenda i to uz prvu kafu sa krmeljama u očima i pre odlaska u klonju kad na sajtu˝kupujem  prodajem˝osvanuo oglas za jamahu 25 duga noga anlaser komande instrumenti itd 1800evra ,stomak mi trnutno proradi i pomislim jbte evo malo jačeg motorčeta  da poteram normana u kas uzvodno ...trenutno me od uzbudjenja potera u klonju pomislih eeeee to je dobar znak Djoko biće od toga nešto!
  kontaktiram čoveka po imenu Ervin  ljubazni Somborac objašnjava mi da je motor bezecovao čovek iZ zemuna i da treba da se javi oko pojedinosti primopredaje itd i da se javim za pola sata...ja ko pokiso reko de moja penta..
Kad pola sata kasnije zove čovek i kaže da Zemunac ne dolazi nego insistira da mu ga ovaj pošalje  brzom poštom te da je to veliko smaranje i td i da ja ako hoću da dodjem odmah mogu pogledati motor .
 Usput mi još jednom potvrdi da je motor kao nov nefarban sve u originalnom stanju uvežen iz Slovenije itd nema nikakvih fizičkih i drugih nedostataka..na mje pitanje gde mu se nalazi oil chek sijalica on mi ljubazno objasni da je na motoru.
  Natočim plin utovarim ortaka da gledamo u paru da ja slučajno nešto ne previdim..i razvalim za Sombor u usputnom razgovoru ispostavi se da je  dotični Ervin prvi komšija čoveka koji mi je zimus prodao čamac i da su zajedno proveli mnogo časova na njemu i da je tom čamcu taj motor prava mera...ja to normalno protumačim kao još jedan razlog da verujem da idem u pravu kupovinu jer sam čamac pazario od finog i poštenog gospodina te da se takav sa fukarom ne druži.
    Dolazim ja na adresu kad najednom Ervin nema baš sad vremena da dodje osim ako ne odlučim da pazarim i da ću na raspolaganju imati nekog njegovog zeta koji će mi sve pokazati.To mi se baš nije dopalo al pojačan euforijom nisam hteo da zanovetam....sačekah jednog čekinjavog usporenog debeljka da parkira i iz trećeg puta uspe da zaključa auto uz psovke i pokušaje da isti auto sodomizira ...na kraju dolazi izvinjavajući se i obrazlažući da on nema pojma ništa o tom motoru i da samo čini uslugu ervinu....
    Već mi se ne svidja cela ta čudna situacija ali ajde izvlačimo motor nakačen na improvizovana kolica bez rezervoara jer ne ide uz motor .... bong ,doobro reko ajd da vidimo...kreće ringišpil perfektni motor ima kapu u crnoj grafitn boji kao da je sa PARSUNA 25 a ne yamahe nalepnice na kapi sa katera domaća radinost pri tom je Ervin u razgovoru rekao da ništa nije farbano da je i propeler u originalu...ispod kape lom...elektronika sa nekog drugog modela motora buksne sečene sa jedne strane crne a na drugoj silikonske ,kutijica uhvaćena na jedan šraf i to pretegnut pa se zalomilo deklo poklopca bregaste fali parče donjeg dela kutije motora anlaser ubačen nije originalan ne poklapaju se otisci sa žicama ,ja ne mogu da verujem ....zovem buraza prepričavam na telefon ....idem dalje u krug na kutiji usisnika za vazduh oštećenje kao da je neko drljo motor pet metara po asfaltu , sa iste strane odlomljena buksna sa sve izvodom na termodavaču...donji deo čizma itd pa recimo korektno.
    Već  sam odustao od prodaje ali reko ajd i da je čujem kad sam se  provozao do Sombora iz Beograda na kafu.
   Motor pali stvarno na tri zuba od anlasera ali čuje se krčanje kao da se zubi bendiksa i zamajca nekako nesretno pogadjaju..motor radi lepo ali ne čekira uopšte sijalicu ulja i tad mi stvarno prekipi ....nazovem Ervina koji se nije čak udostojio da se pojavi ili mu je to sistem da se skloni ako kupac protestvuje zbog zajeba...biranim rečnikom ga pitam kako ovo naziva izuzetno dobrim stanjem kad motor nema ispravno pola funkcija ...i da me ova jebada do sombora košta pedeset evra on tobože  sav iznenadjen o detaljima motora kao da je pao sa marsa ..i tako sav iznerviran krenem kući i naravno usput popijem i kaznu za neupaljene  farove
Iskreno se nadam da će gosn Ervin poslati svoj savršeni motor dotičnom Zemuncu brzom poštom jer sam siguran da će ga još bržom poštom dobiti u dupe ...
A vama dragi moji forumaši  iskucah ovu moju pouku i ČUVAJTE SE ERVINA I NJEGOVE YAMAHE 25 SA DUGOM NOGOM I KOMANDAMA
nikad kravata nikad stalni posao

Van mreže mesechar

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
Odg: NE KUPUJTE OD ERVINA upozorenje za potencijalne kupce...
« Odgovor #1 poslato: 15, 08, 2012, 23:31:53 posle podne »
zaboravih da dodam da je remenica zupčastog kaiša kriva i baca jedno šest milimetara kad radi na leru nije strasno ali da vidite horor kad se zavrti brže... i mrežica na usisniku priručno napravljena i zafarbana sprejom...slike gotovo da ne govore ništa ali verujte baš jadno. vidi se i kutijica elektronike naherena na poklopcu dekla..

Van mreže Ljuba

• Talasožder Mali
« Odgovor #2 poslato: 16, 08, 2012, 10:58:01 pre podne »
E naježio sam se...šta ćeš, od tog cimanja odbrane nema nego kako se zalomi, još si dobro i prošao kako je moglo biti.
Pratim i ja te oglase, hoću da pazarim neku Hondu ali stariju (budžet je toliki) i zaključio sam da se pri kupovini moraju poštovati sledeća pravila:

1. Uredni papiri
2. Motor mora da se proba na čamcu
3. Prodavac sa imenom i prezimenom i boravkom u mestu gde si i ti.

Van mreže mossi

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #3 poslato: 16, 08, 2012, 11:27:06 pre podne »
Znači opet ništa od pića?
Da si me pitao za Ervina, to sam ti sve mogao i ja reći.

yg hi

Van mreže eni blue

• Rečni Drekavac
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #4 poslato: 16, 08, 2012, 11:40:14 pre podne »
Ovo nije prvi i jedini slucaj kada je doticni gospodin iz Sombora u  pitanju, nazalost nisi imao informaciju o njemu

Van mreže mesechar

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
« Odgovor #5 poslato: 16, 08, 2012, 22:53:05 posle podne »
kako takvom prevarantu stati na rep??

Van mreže mossi

• Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #6 poslato: 16, 08, 2012, 23:28:56 posle podne »
Ervin je trgovac "uvoznik", a takvi su skoro svi.  pirat

Van mreže dugamm

• Oficir sa Malih Voda
  • BULKA , BG-626E ,Marina "Ada Ciganlija"
« Odgovor #7 poslato: 17, 08, 2012, 19:06:50 posle podne »
Mislim da je kod nas puno "ERVINA" . I ja imam svog ervina . Kada sam kupovao kao da sam bio omadjijan a jos kad sam cuo da je TAXISTA ( cast izuzecima) .....
Ploviti se mora , ziveti ne !

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #8 poslato: 17, 08, 2012, 22:21:18 posle podne »
Ima i izuzetaka? sha

Van mreže mesechar

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
« Odgovor #9 poslato: 24, 09, 2012, 09:24:45 pre podne »
zapade mi za oko...jos jedna zadovoljna Ervinova mušterija ;)

http://www.kupujemprodajem.com/PREVARE-motora-3036666-oglas.htm?filter_id=5775659