Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Gajski dunavac i plaza Raj, ulaz kod Stojkove ade
STG:
Tim pre.Ako je tema namenjena onima koji ovde nikada nisu bili moraju cuti sva iskustva.
Ovde sam prvi put bio kada kafana nije postojala,kada je sve bila velika livada sa kozama i ovcama...E,da cujem sada kako bese ono o uzurpiranju obale?
Kao sto rekoh-vredi zastati.Kome je volja da ostane za to ima uslova,ko nece neka produzi dalje.
HOGAR:
Tamo je bila dascara,malecka,gdi su prodavali mamci,pa krenuli da iznajmljuju camci,pa ,odjedanput,kafana,pa parking,pa zauzeta obala onoliko,pa ja dovuko jednom camac,da ga turim,mislim u vodu,sabajle,pa me cuvar doceko ko nemacki lovni terijer,pa se brzo promenio u pudlicu,pa se pojavio gazda,pa smo imali dve pudlice,koje su cuvale dzipa i prikolicu,dok smo mi bili na pecanju,pa je bilo ''dodjite nam opet'',pa je bilo ''neka,hvala,taku obalu imamo i u prestonici''mislim,zauzetu.Ako ''ovi'' ne pocnu ubrzo da krce,bojim se da ce sve u okolini,iole interesantno,biti zauzeto,taki smo narod i kvit 56568
Misha D:
malo ce njih ih ici do Djerdapa, vecina ovde svraca na putu do Gradista ili Golubca i nazad. Danas se najavio Sale nb, u petak Mladja koji ima onaj holandski brod sa drvenom kabinom i sa kojim sa bio na regati. Ovde su dva brodica koji tu ostaju celo leto tako da je mirno. Smudj odlicno radi ujutro kod Gavrine ade na parce kedera i jos bolje na pesa, a somcici 1-2kg kidisu na pesa kojeg je ovde teze uhvatiti. Na plazi danas samo 2-3 osobe, vikendom je guzva, ali ja odem da pecam pa mi i ne smeta.
Kapetan:
--- Citat: Misha D 07, 08, 2012, 13:59:19 posle podne ---... na pesa kojeg je ovde teze uhvatiti...
--- Kraj citata ---
napisacu ja uputstvo za pesa bongo
Misha D:
da, Stojkova, nego ja bejah jedan dan na Malim vodama sa Zoranom iz Belegisa koji je tamo na Gavrinoj adi imao kamp, pa mi se ta prica izmesala. Hvala za lokaciju oko Zilova ade. 114. Ovde ima uvek ulova dovoljno za dobar rucak, a moze i da pretekne. kgk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju