Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Gajski dunavac i plaza Raj, ulaz kod Stojkove ade

<< < (5/6) > >>

HOGAR:
Kapetane,pod obavezno da odstampas i podelis uputstvo za pesha.El vidis da se muce ljudi,a ti gde god stanes satres ga. k5

Kapetan:

--- Citat: HOGAR  07, 08, 2012, 18:09:19 posle podne ---Kapetane,pod obavezno da odstampas i podelis uputstvo za pesha.El vidis da se muce ljudi,a ti gde god stanes satres ga. k5

--- Kraj citata ---

vala bas tako, moracu nadjem neku garavu da skinem maler...

djbtea:
kap ovaj crveno beli brodic levo od mise pravio vasic asto se tice gaja meni je ostao u lepom secanju isli smo bezbroj puta neznam u zadnje vreme kako je mada vi kazete  svi malte ne redom da ja okej ja se nadam krajem avgusta ili nesto ako ukradem dana od septembra a za pessoovviii na brikaj ha ha 114 114 k5

SALE NB:
Nije da smo Marina i ja željni buke i kafane, ali s obzirom na komfor koji pruža naš čamac, tuševi i WC nam znače.
Voda je ćista i (pre)topla, komaraca baš ima, a čini mi se da je barži, dizalica i remorkera na jezeru više nego ranijih godina.
Sve u svemu, Gajski rukavac je još uvek ono čemu smo se nadali.

Sinoć smo se kod Mishe malo zaneli i zaboravili uz kaficu i priču, pa smo platili danak letećim beštijama, ali kada smo zatvorili tendu, upalili spiralu, posle smo imali mir. Kafana se već oko 23.00h potpuno utišala, tako da je bilo mirno i lepo za spavanje.

Misha D:
Ima i interesantnih plovila u dunavcu, smudj lepo radi u jutarnjim satima na parce i pesa koga smo otkrili kako je lako napecati. Stigao Sale nb i Mladja sa svojim lepim plovilima

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju