Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Gajski dunavac i plaza Raj, ulaz kod Stojkove ade

<< < (3/6) > >>

Kapetan:
bio sam par puta tamo i nikad nisam imao problema sa muzikom ili pijanim gostima i to sve vikendom dolazio i prespavljivao, verovatno te to zakacilo

... a za komarce postoje kreme Szuck i Autan ... a za brod spirale... ove godine sam to promenio i nije bilo problema...

ronac:

--- Citat: gorance  05, 08, 2012, 21:02:03 posle podne ---
--- Citat: ronac  05, 08, 2012, 20:54:27 posle podne ---Ja bio pre dve godine tri puta odjednom(prvi put,zadnji put i nikada vise),,one komarce nikad vise ne bih voleo da vidim. no125

--- Kraj citata ---
Iskreno,ali dali je samo zbog komaraca?Pa njih ima skoro na celom Dunavu?

--- Kraj citata ---

Da,svuda ih ima ali tamo....  4587
Posle ovog zamaha hiljadu mrtvih. roll4

ronac:

--- Citat: Kapetan  05, 08, 2012, 21:45:14 posle podne ---bio sam par puta tamo i nikad nisam imao problema sa muzikom ili pijanim gostima i to sve vikendom dolazio i prespavljivao, verovatno te to zakacilo

... a za komarce postoje kreme Szuck i Autan ... a za brod spirale... ove godine sam to promenio i nije bilo problema...

--- Kraj citata ---
Za komarce vise ne postoji sredstvo,odgovorno tvrdim. no125

Arsa:

--- Citat: ronac  05, 08, 2012, 21:51:31 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  05, 08, 2012, 21:45:14 posle podne ---bio sam par puta tamo i nikad nisam imao problema sa muzikom ili pijanim gostima i to sve vikendom dolazio i prespavljivao, verovatno te to zakacilo

--- Kraj citata ---
Za komarce vise ne postoji sredstvo,odgovorno tvrdim. no125

--- Kraj citata ---

Možda imamo sreće, ali kombinacija zuko kreme, rajdove spirale i aparata sa tabletama koje smo preko noći uz pomoć invertora uključivali u kabini pokazala se vrlo delotvorna.

Za 12 dana na vodi, ni jednom nismo postavljali mrežicu za komarce.

Istina, jedino su nas u Ivanovu prilikom dolaska nespremne dočekali komarci. Za pet minuta smo rešili problem ali smo imali i uspomene na taj susret.  lol

Misha D:
ova tema je namenjena onima koji ovde nisu bili i kojima je potreban predah izmedju Srebrnog jezera i Beograda. Ko ide po vasarima moze da nadje guzvu i ovde i bilo gde, a ja ne videh nikakvu muziku i izbor mis. Ko voli camotinju moze da se veze za prvo drvo kada uplovi u dunavac. Komaraca ima isto kao i na Malim vodama sa koijih sam dosao pre neki dan, a da li ih ima 10 ili 30 po glavi nauticara, svejedno je. Nihovih pola sata u sumrak je svuda isto.  upavusi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju