Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Gajski dunavac i plaza Raj, ulaz kod Stojkove ade
Misha D:
svi podaci o dubini ulaza u dunavac su dati pri vodostaju Pancevo 292. Male plaze kod jezera pri ovom vodostaju ima vrlo malo, ali zato je danas pristojna poseta na plazi jer je nedelja
Kapetan:
ja bih samo dodao jos jednu stvar... obavezno poneti sredstva protiv komaraca !!! (ko rode su ....) inace i za mene je ovo najlepse mesto na potezu Beograd - Golubac...
cene u kafani su jako povoljne, porcija bele 100 dinara, pomfrit 100 dinara, salata 80 ... kafana radi dok ima gostiju i ne pravi buku tako da je san miran.
ukoliko se neko vezuje na ivicu plaze (meni lepse tako) ne ostavljajte stapove da ostaju preko noci, barze prolaze na 15 metara od plaze
da dodam jos da na plazi postoje tusevi i WC koji je cist !
STG:
--- Citat: Kapetan 05, 08, 2012, 17:59:09 posle podne ---ja bih samo dodao jos jednu stvar... obavezno poneti sredstva protiv komaraca !!! (ko rode su ....) inace i za mene je ovo najlepse mesto na potezu Beograd - Golubac...
cene u kafani su jako povoljne, porcija bele 100 dinara, pomfrit 100 dinara, salata 80 ... kafana radi dok ima gostiju i ne pravi buku tako da je san miran.
ukoliko se neko vezuje na ivicu plaze (meni lepse tako) ne ostavljajte stapove da ostaju preko noci, barze prolaze na 15 metara od plaze
da dodam jos da na plazi postoje tusevi i WC koji je cist !
--- Kraj citata ---
Napomeni da je to iz licnog iskustva...
Meni nije najlepse mesto na ovom potezu,nekako mi lici na Budvu (samop fale JK i Ceca,),mada ima ljudi koji vole Budvu...
Na kraju plaze si izlozen stalnim pijanim gostima sa izbora za mis Gaja,i imam utisak kao da sam u njihovom zvucniku,slicna stvar je i preko puta,ukoliko kafana nema manji promet.
Barze tebi nece smetati,ti smetas njima. 6589
Svakako vredi otici pa kako ko vidi situaciju. 114
ronac:
Ja bio pre dve godine tri puta odjednom(prvi put,zadnji put i nikada vise),,one komarce nikad vise ne bih voleo da vidim. no125
STG:
--- Citat: ronac 05, 08, 2012, 20:54:27 posle podne ---Ja bio pre dve godine tri puta odjednom(prvi put,zadnji put i nikada vise),,one komarce nikad vise ne bih voleo da vidim. no125
--- Kraj citata ---
Iskreno,ali dali je samo zbog komaraca?Pa njih ima skoro na celom Dunavu?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju