E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Kako da sa splavom ili sojenicom ispostujemo prirodu i druge?
marke:
Ako idete u prirodu da provedete vreme u prirodi onda treba i da je sacuvate kakva je sto je vise moguce.
Medjutim izgleda da vecina zeli besplatnu zemlju koju ce kad - tad legalizovati i da napravi vikendicu pa malo paradajz malo krastavci i paprika i eto zanimacije. To sve nema veze sa rekom i prirodom... no125
Kapetan:
Mogu da se lagiluzuju samo objekti od cvrstih materijala... Ovo sto sam ja postavio je privremeni objekat i priroda se moze sanirati godinu dana posle uklanjanja istog... jedino temeljni stubovi ostaju ... ili nesto ovako
tu nema cak ni betonskih temelja, ekoloska je 100% i ne smeta prirodi ... a ne trazi ni da se posece drvece ...
Kapetan:
a ima i drugih primera...
!
bez ove bele ...
Bećar:
Dule i Kapetane
Ja Vas dvojcu i vaš kriterijum uopšte ne razumem.Kada se potegla priča o krčenju trave i koprive zbog postavljanja šatora,vi ste digli takvu frku oko toga.Narušavanje prirodnog balansa...Prvo gosn Dule pa za njim ,kao po pravilu, Kapetan.(fali vam još jedan pa da budete čuvene trojke iz Balkanskog špijuna)
Sada postavljate slike bungalova sa klima uređajima,uličnom rasvetom,kaminom i to je u redu.
Ništa mi nije jasno... no125
Da li je "humanije" poseći travu i koprivu ili na drvo postaviti konstrukciju od par tona "prirodnog materijala".Jadno stablo pored vas prirodnjaka...
Ne zamerite na kritici
'Ajd uzdravlje
srsa:
Да се ја питам (а не питам се) потпуно бих забранио постављање сплавова на води и било каквих сојеница и викендица у зони од нпр. 100 метара од воде(реке) у зони насељених места. Склонио бих све сплавове од ушћа 10 км узводно на Сави и узводно и низводно од ушћа на Дунаву. Исто важи и за викендице, сојенице и друге објекте на истим локацијама. Зашто би било дозвољено да се сплавови и сојенице лоцирају само на Ади Међици и Ади Циганлији, а да се исто не дозвољава на другим локацијама? И онда би имали право на уживање само они који већ имају објекте на тим локацијама а остали јок. И онда би наравно цена на тим локацијама била астрономска(као што је сад). Овако нико и готово. Урбана зона би била чисто природна без вештачког оштећивања природе, чамџије би могли да уживају у погледу на здраве обале, не би било свађа због прављења таласа услед глисирања, не би било употребе праћки и другог оружја(ватреног или хладног) и сви би били срећни и задовољни. А сви они који желе сплавове и сојенице нека иду даље од ове урбане зоне(бар за Београд али и за све друге градове на рекама). roll4 nutss roll4 nutss
Ах благо мени и мојој памети. flasica flasica flasica
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju