E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Kako da sa splavom ili sojenicom ispostujemo prirodu i druge?

(1/10) > >>

Kapetan:
Burna rasprava se povela oko splavova i sojenica... Sta su vasi predlozi kako uraditi splav/sojenicu a da ne predstavlja ruglo i komplikaciju za druge a da opet bude u skladu sa prirodom ...

HOGAR:
A bre Kapetane,moz da bidne sam u skladu sa drugi ljudi,a sa prirodu ne biva,jok  taz

Zoran:
   U ovoj zemlji,u ovo vreme NEMOGUCE.
   Postoji neki propis,xxm ispred reni bunara i xxm ispod reni bunara,ne sme da bude splav.Pa onda xxm mora da bude razmak izmedju splavova.Pa splavovi ne smeju da
budu na buricima pa .... pa ..... pa....I nikom nista.
    Na ovom forumu sve vise i vise ima pitanja "a kako da registrujem xx", a pitanje se
odnosi u stvari na kako da zeznem drzavu.Pa nismo mi kriminalni forum?
    Ja mogu ali samo do nekle da razumem nekoga ko pita nesto u vezi registracije a zi-
vi u unutrasnjosti gde nema plovnih reka,u Beogradu je tu nevidjen BEZOBRAZLUK.Pa
gospodo prosetajte ili zovnite kapetaniju,ne ocekujte da to neko drugi uradi za vas.

Kapetan:
ne nije poenta da pricamo KAKO registrovati , nego je poenta da vidimo STA NE SMETA nikome ili smeta jako malo ...

recimo ovako nesto je meni ok ...

HOGAR:
Ma lepse od svake sume,nema sta.Ja bih sve poseko i zasadio samo ove sojenice,ma milina kad bacis pogled,bas odmara  thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju