E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Kako da sa splavom ili sojenicom ispostujemo prirodu i druge?
Kapetan:
--- Citat: Bećar 04, 08, 2012, 11:37:01 pre podne ---Ma ja te pitam : Da li vidite sebe u ovakvoj kući na obali.ISKRENO mi recite.Bez foliranja i patetike."Ja želim takvu kuću na reci ali ne mogu da priuštim" je pravi odgovor. Zašto država ne sankcioniše takvu gradnju na reci je totalno druga tema za raspravu.
--- Kraj citata ---
Ne ja ne zelim takvu kucu.
Jer deci treba trava, drvo, zbun, skakavac, mrav... ono jest, dobra je ova kuca za parking ili stovariste , samo nema nadstresnicu ...
da li stavrno mislis da to betonsko ruglo moze ikome da se svidja ?
Pogledaj kakve kuce se meni svidjaju za obalni pojas, okacio sam par slika na pocetku teme...
--- Citat: Bećar 04, 08, 2012, 11:37:01 pre podne ---I ko može da tvrdi da kuća nije legalno izgrađena? Kapetan,Poljo...???
--- Kraj citata ---
zakon Srbije ne dozvoljava nikakve objekte od tvrdih materijala 40 metara od obale i to je tako , znaci nelegalno ...
poljo:
Bilo koja cvrsta gradnja u obalnom zahvatu je nelegalna prema zakonu SFRJ koji nije ni jednim slovom izmjenjen u ovim nasim bana drzavama. Provjeri . Dakle ...nelegalno sigurno
Bećar:
--- Citat: poljo 04, 08, 2012, 21:06:08 posle podne --- i . Dakle ...nelegalno sigurno
--- Kraj citata ---
Ljudi imaju priključak za struju-električno broilo i kučni broj.Plaćaju porez...
Izvinjavam se svima ako je tema skrenula sa kursa...
'Ajd zdravo
poljo:
Ma opusteno kod nas sve teme skrenu sa kursa .
LSI:
--- Citat: Bećar 04, 08, 2012, 23:49:56 posle podne ---
--- Citat: poljo 04, 08, 2012, 21:06:08 posle podne --- i . Dakle ...nelegalno sigurno
--- Kraj citata ---
Ljudi imaju priključak za struju-električno broilo i kučni broj.Plaćaju porez...
...
--- Kraj citata ---
Kaludjerica, Altina i mnoga druga "divlja" naselja imaju istu organizaciju - imaju nazive ulice, kućne brojeve, plaćaju sve te račune ali ne mogu da dobiju uknjižbu zato štu nisu legalna.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju