E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Kako da sa splavom ili sojenicom ispostujemo prirodu i druge?
Kapetan:
kada bi svi na obali imali tako nesto ne bi bilo obale... covek je izbetonitao 3-4 ara radi svog "zadovoljstva" i bez ikakve dozvole, pokusaj da mu se parkiras na "njegovu obalu" ... ako ne razumes zasto ovo nije dobro stvarno ne znam sta da kazem ...
poljo:
upavusi
Domacine , vidim sirokih si nazora . Samo JA,JA,JA a ostali nek sisaju ...motku. Zbog takvih pogleda na zivot velike vecine nam je ovako . Koliko ovakvih ili slicnih kuca moze da stane na obalu Save i Duanva ...100000-1 000000 kom . A sta sa ostalih 7 000000 ljudi koji bi ,mozda da sidju do rijeke ponekad? Ajd u tri banke da se kroz "njegovo" proci ne smije . Zar je to dobro?
Bećar:
--- Citat: poljo 04, 08, 2012, 10:58:38 pre podne --- upavusi
Domacine , vidim sirokih si nazora . Samo JA,JA,JA a ostali nek sisaju ...motku. Zbog takvih pogleda na zivot velike vecine nam je ovako . Koliko ovakvih ili slicnih kuca moze da stane na obalu Save i Duanva ...100000-1 000000 kom . A sta sa ostalih 7 000000 ljudi koji bi ,mozda da sidju do rijeke ponekad? Ajd u tri banke da se kroz "njegovo" proci ne smije . Zar je to dobro?
--- Kraj citata ---
Ma ja te pitam : Da li vidite sebe u ovakvoj kući na obali.ISKRENO mi recite.Bez foliranja i patetike."Ja želim takvu kuću na reci ali ne mogu da priuštim" je pravi odgovor. Zašto država ne sankcioniše takvu gradnju na reci je totalno druga tema za raspravu.
I ko može da tvrdi da kuća nije legalno izgrađena? Kapetan,Poljo...???
HOGAR:
Ma Becar,totalno si u ''pravu''.Lepo meni zvoca zena da sam od para,koje sam skrcao na brod,mogao da napravim dve takve kuce,pa da lepo jednu izdajem,a iz druge[kuce],lepo,ko sav normalan svet,rezim i gadjam prackom glupe brodadzije ha stri.P.S. Ko mene bude gadjao,bilo cim,rizikuje da se licno uveri u moje streljacko znanje,al ne iz luka i strele lol
poljo:
E pa ,druze, ja imam jednu takvu (od oca mi ostala) ali na moru a i tamo odem samo da rintam oko nje .
ali to nije tema.
Dakle NE, nebi da imam ovakvu kucu na obali bilo koje rijeke .
Ima mala tiha patnja .... zove se BROD . Idemo ka tome laganoooo.
Sloboda brate, sloboda ... bez ovog i onog smaraca . Ja odlucujem ko mi je komsija a ne opstina. Svako jutro novi pogled i novo okruzenje. (ako mi se hoce) Uplovi i isplovi prema vlastitom rasporedu i zelji . (pod uslovom da nema "vlasnika" koji ce da mi zabrane pristup "njihovoj" obali )
O tome mi pricamo a ne o zavjesama, vodokotlicu od keramike , betonskim stazama i doberrmanima koji .,..
ako ne razumijes samo djaba trosim slova.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju