E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Kako da sa splavom ili sojenicom ispostujemo prirodu i druge?

<< < (5/10) > >>

srsa:

--- Citat: maverick  03, 08, 2012, 22:36:19 posle podne ---kad god dodjem u srbiju, budem pomalo ljubomoran na te vase splavove. Kod nas uopce ne postoji ta kultura, meni jedini poznat je od britve 63 s foruma jer je pored mene i vise ih nema oko Osijeka...a kad ovo procitam i koju muku mucite onda mi bude drago sto ih kod nas nema

--- Kraj citata ---

Тешко би се сложио са тобом да се код нас ради о култури.  no125  no125  no125

Kapetan:

--- Citat: poljo  03, 08, 2012, 22:09:23 posle podne ---Citam ovo vrlo pazljivo i stalno mi se namece pitanje : ako "zauzimanje" obale nije prihvatljivo zasto je "zauzimanje uredjenog dijela obale prihvatljivo?
Mozda opravdanje ima ako je za potrebe marine , priveza za vise ljudi (uzaludno trazim opravdanje za nas ) ali sam siguran da za potrebe pojedinca to bas i nema neki smisao i opravdanje . Prosvjetlite me , vjerovatno grijesim .

--- Kraj citata ---

@poljo slazem se,  ali obala gde je vec "dosao grad" nije vise obala vec beton, nazalost ... sto se mene tice od Visnjicke crkve pa do usca je beton....
ali tamo gde nema grada ne bi smeo da se narusava prirodni poredak...

@Dule postoji razlika izmedju zauzimanja obale tako da niko vise ne moze ni da priviri , i da "zauzmes" obalu tako da niko to i ne primeti ...

bugi:
Kapetane apsolutno si u pravu sto se tice betona...od crkve do usca je sve urbanizovano,nasuto,unisteno. Jednostavno taj deo obale sve vise postaje deo grada
Ostaje samo Paradajz kao mala oaza gde jos nema betona i suta,mada je sad tamo sve veca guzva.
Sreca pa ljudi ostadose ok i niko ne planira nikakvo zidanje,nasipanje. Naravno samo zato sto je ostrvo inace bi i to bilo unisteno

HOGAR:
Maverick,ja napisah da ce ovi ''nasi'' ladno da stignu do vase prestonice,kojom brzinom se sire  lol ,ne bi me cudilo da krenu i Dunavom prema tebi  ha

Bećar:
Gospodo forumski "ratnici  i borci za očuvanje obale". 4587
Kada bi svi na obali imali ovako nešto ,siguran sam da ne bi sedeli za kompjuterom i prepucavali se oko ovakvih tema.
Bili bi na obali i uživali...
Zapitajte se i sami sebi iskreno odgovorite,da li vidite sebe u jednoj ovakvoj kućici.Ali ISKRENO priznajte sebi...

Inače ,ovih par kuća se nalazi na relaciji Belegiš-Surduk

Uploaded with ImageShack.us

Nadam se da nije bilo "ružnih reči"

'Ajd zdravo hi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju