E, ovako treba... > Yamaha
Paljenje na ključ (ili dugme)
srsa:
--- Citat: sharke 01, 08, 2012, 21:53:29 posle podne ---Uz svo poštovanje,ja se samo pitam ,šta će gospodin Laza da radi kad jednog dana završi sa radovima na čamcu? llll 25648
--- Kraj citata ---
Ко бре да заврши радове на чамцу? stri stri stri ha ha ha kgk kgk kgk hahaha hahaha hahaha grandpa
maverick:
Lazo, das kontak, zaverglas, okretom kljuca prekines onaj quick stop koji imas na motoru i ugasis...za to ti treba bravica s pet pinova, u osnovi imas dvije vrste bravisa...razlika je u zadnjem tom polozaju za gasenje....jer neki motori quick stop imaju radno otvoren a neki radno zatvoren...to ti malo bolji auto elktricar spoji instrumentom za desetak minuta...plus minus....
LSI:
--- Citat: maverick 01, 08, 2012, 23:01:28 posle podne ---Lazo, das kontak, zaverglas, okretom kljuca prekines onaj quick stop koji imas na motoru i ugasis...za to ti treba bravica s pet pinova, u osnovi imas dvije vrste bravisa...razlika je u zadnjem tom polozaju za gasenje....jer neki motori quick stop imaju radno otvoren a neki radno zatvoren...to ti malo bolji auto elktricar spoji instrumentom za desetak minuta...plus minus....
--- Kraj citata ---
Hvala, Maverick. Takav odgovor sam očekivao. Treba toliko pinova zbog toga...
A što se tiče ugradnje, sigurno neću ja to raditi nego električar.
Ali mislio sam, postavljajući pitanje, da nije loše i zbog nekih drugih koji će se naći u ovakvoj situaciji da se to malo razjasni. Pa kad čovek ode u neku prodavnicu i pitaju ga sa koliko pinova hoće bravicu, da zna šta da odgovori. Jer nije ista cena za različite tipove.
Najlakše je otići u specijalizovanu radnju i kupiti original bravicu ali ima to svoju cenu. Valja te pare i zaraditi pre nego se tako olako potroše.
HOGAR:
Lazo,gde si bio celog mog zivota,bre k5 jh
LSI:
--- Citat: HOGAR 02, 08, 2012, 08:00:56 pre podne ---Lazo,gde si bio celog mog zivota,bre k5 jh
--- Kraj citata ---
Ja bih bio pažljiviji sa takvim izjavama.
Na ovom forumu u mene su već ulazili, bilo je i otvorenih izjava ljubavi...
Tek da se zna - ja sam se izjasnio protiv parade "ponosa" a vi, gospodo, kontrolišite svoje emocije i upravljate ih na druge strane.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju