E, ovako treba... > Yamaha

Paljenje na ključ (ili dugme)

<< < (7/10) > >>

LSI:

--- Citat: HOGAR  01, 08, 2012, 20:08:47 posle podne ---Onda,Lazo,bojim se da ces morati da se odvojis od stotinak evrica  lol

--- Kraj citata ---

E, baš je od pomoći...

HOGAR:
Lazo,nemoj vise da grunfujes,ko Boga te molim  56568

LSI:

--- Citat: HOGAR  01, 08, 2012, 20:21:08 posle podne ---Lazo,nemoj vise da grunfujes,ko Boga te molim  56568

--- Kraj citata ---

Ne radi se o grunfovanju.
Radi se o tome da pobudu anlaseru preko automata može da da bilo koja starter bravica - toliko sam naučio iz nekoliko odgovora koje sam dobio u medjuvremenu.

Pitanje je samo da li ću je paltiti 20-30 ili 100 evra?

E, pa ja ne bih da platim 100 evra samo zato što na bravici piše Yamaha. Oni mi ne plaćaju da ih reklamiram.

Medjutim, postoje različite bravice sa različitim brojem pinova ali izgleda da niko na našem forumu ne zna odgovor na to pitanje. Moram da tražim dalje. Mora da negde postoje neki stručniji od nas koji će znati.

broker975fx:
A pitaj bre nekog električara, ja sam imao tu dilemu pa mi je električar rekao da uzmem sa tri a što nemam pojma, verovatno i tebi sa tri završava posao pošto su ovi dodatni verovatno za neki grejač  za dizela ili nešto slično. Ja sam moju metalnu bravicu uzeo u Gros inoxu na 4 julu i bila je negde oko 2000 rsd. Ima i plastičnih malo jeftinijih - ma bravica bravica. Jamahu sam ranije palio na ključ, bila je orginal yamahina bravica pa je i tekako znala da zeza i da ne isključuje motor. Sad kada sam motor prebacio na ručku stavljena su dva dugmeta jedno za paljenje i jedno za gašenje motora. Ako ne saznaš sa koliko pinova da uzmeš okrenuću ja mog električara pa ću ti napisati

sharke:
Uz svo poštovanje,ja se samo pitam ,šta će gospodin Laza da radi kad jednog dana završi sa radovima na čamcu? llll 25648

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju