Posto sam danas registrovan na ovom prelepom forumu kao nov clan i buduci kapetan s'belu ladju

ako da Bog ..........molim za strucan savet,,,,,evo o cemu se radi.
Posto sam skoro polozio za upravljanje camcem a i otisao u penziju vremena na pretek sad imama a decacka zelja mi je da kupim neki gliser kojim bi isao iskljucivo na more !
Zasto......jer sam pre 91g ziveo na moru punih 17 godina i dana danas mi je u nozodrvama miris joda i u usima sum talasa u sumrak.... a zivot sam sredio taman kako treba deca velika a i vremena na pretek!
Podicicu kredit ovih dana i odmah idem da kupim gliser ali tu mi vi drugari trebate za sledece savete molim vas
1.raspolagacu sa nekih maximum 1500 do 1800 eu
2.za tu sumu mi treba gliser ....motor....komande u gliseru i.....prikolica za vucu.......
3.koji model glisera da trazim jer ce u njemu biti 4 do 5 osoba (nece se jurcati pun gas vec onako osrednje )
4.koji motor mi preporucujete za njega a da ima delova kod nas za njega (i orijentaciono kooliko se krece cena ali i potrosnja goriva da imam predstavu oko odrzavanja i troskova za vreme letovanja)
vozio me drugar sa gumenim maestarlaom i tomoom 4 pentom pun gas na nekom jezeru,,,,,,,e uporedbe samo da kazem da mi bar sto se tice brzine tada treba bar 3 puta brzi to jest veca brzina al uzmite i u obzir 4 do 5 clanova porodice koji ce biti ne uvek ali prisutni mozda u gliseru pa eto takav motor mi i treba
ja sam nasao nesto zadnje 3 nedelje tumbajuci internet sa oglasima nebih li nasao nesto za taj novac sa kojim cu raspolagati za par dana i evo sta sam nasao avi me posavtujte da se ne zeznem ai potrosim pare koje cu otplacivati 5 godina kredita !

ako neko od clanova sa foruma ima negu ponudu molim da mi javi da onda ne gleda, oglase jer radije bih kupio od clana sa foruma nego li sa nekog oglasa to je uvek bilo staro pravilo na forumima ........sigurnije je mnogo bar iz iskustava licnih