E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
A-Plast
maverick:
Čamac se ne farba tako da uzmeš četku i mazes boju okolo ha treba netko nesto da ocisti, treba netko da pjeskari...ili nesto trece....ne moze ni jednim slojem neke osnovne temeljne ili kako vec to netko zove, ne moze sam da se iznese na obalu do majstora...treba prikolica...a na kraju kad se čamac renovira...red je i da se nesto pocasti..pojede, popije.......no drivee....ja bih ga nazvao mali lsi ha
Drivee:
Budimo realno, ne treba 1000 eura za farbanje. to je to. zavrsena prica.
Moze i da se potrosi i 100000 eura ali bezpotrebno. Znamo cenu farbe..
LSI:
--- Citat: maverick 28, 05, 2014, 01:35:54 pre podne ---Čamac se ne farba tako da uzmeš četku i mazes boju okolo ha treba netko nesto da ocisti, treba netko da pjeskari...ili nesto trece....ne moze ni jednim slojem neke osnovne temeljne ili kako vec to netko zove, ne moze sam da se iznese na obalu do majstora...treba prikolica...a na kraju kad se čamac renovira...red je i da se nesto pocasti..pojede, popije.......no drivee....ja bih ga nazvao mali lsi ha
--- Kraj citata ---
Oho! Prijatelju, molim da pojasnite šta je pesnik hteo da izjavi ovim komentarom na kraju? Koliko ja poznajem čoveka, taj se nikad nije zalagao za ofrlje odradjen posao. LSI je spor ali temeljan. I nikad nije falilo kad je trebalo počastiti društvo. Znam čoveka već šezdeset godina i nisam mogao da predjem preko ove insinuacije.
Očekujem izvinjenje upakovano u tamnu staklenu bocu, lepo ohladjenu!
maverick:
Jedino mi je žao što nisam bliže pa da ova zafrkancija doista poprimi pravi oblik...ali nadam se da cu uskoro upoznati i tog martorog i ovog vozača...pa da nazdravimo s ladnim i orošenim ...a dotle...vase je da trpite ha
srsa:
A šta je sa nama koji takođe trpimo? sha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju