E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

A-Plast

<< < (7/9) > >>

DIDAPATAK:

... k5 ote mi riječ iz usta... kuku
.. grandpa

zankiki:

--- Citat: Drivee  28, 05, 2014, 02:34:37 pre podne ---Budimo realno, ne treba 1000 eura za farbanje. to je to. zavrsena prica.
Moze i da se potrosi i 100000 eura ali bezpotrebno. Znamo cenu farbe..

--- Kraj citata ---

Poznanik mi je prošle godine plastio peskiranje i farbanje spolja i iznutra ravno 1000e. Brodić od 7m. To je to. Završena priča.

Lepo je to što si zamislio, ali da uzmeš farbu da zamažeš vamo, pa dogodine zamažeš tamo, a svake godine plaćaj izvlačenje i peskiranje, ili da šmirglaš, pa posle par godine brod truo, i onda je sve mnogo skuplje nego da se uradi kako treba.

Drivee:
Eno ti gotova NOVA brodica na kupujem prodajem za 1300 eura, ofrbana. Tvoje je da je namsetis unutra i kupis motor. Inace taj drugar je mogao kod mene to da odradi ja bi mu uzeo 4000 eura, tako bi mogli da pricamo da je farbanje 4000 a ne 1000 eura.

maverick:
Drivee, moze to kako god zamislis...ali mislim da je na limenom brodu, čamcu ili čemu god najbitnija zastita ...naravno da to moze jeftinije ali ne mislis li da to je sve osim dugotrajno....kad na kraju pogledas to malo lima je najjeftinije a sve ostalo sto stavimo unutra kosta puno puno vise pa to zelimo onda i zastiti da nam sto duze traje...bar sam ja takvog razmisljanja

Drivee:
tako je, lim je najjeftiniji, oprema ubija sa cenama i sve na 12v je puno skuplje. Ja sam hteo da kazem da se kupi nesto prazno, pa ubaci se poljski krevet pa se prespava a vremenom polako da se kucka, pravi, kroji.. Lepo je kada se ima da se stavi na sto 10k eura i uzmes pravu stvar. Ako se nema, polako. kuc kuc kuc hi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju