E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

A-Plast

<< < (5/9) > >>

zankiki:
Ja sam ručunao koliko mi treba da ofarbam samo korito na mom brodiću od 7.5 metara i cifra je negde oko 400€, možda i preko, da se to uradi kako treba, i da ne izbije rdja sledeće godine.

Tako da priča o kompletnom kabinašu za 1000E nikako ne pije vodu...

To što se ofarba za 30E će da se farba dogodine ponovo... Pa dok su svu na vodi ti drljaš šmirglu...

Drivee:
Tako je. O tome se i radi. Covek nema 3500 za pravu stvar. Moze da se pokrpi pa polako iz godine u godinu da sredjuje kako ima pare a da je opet svako leto na vodi i da se druzi. Lagano i za 5-6 godina napravi kvalitetno i pravo. Bas o tome se i radi. Moze da se ofarba ne bas za 20 ali za 50 pa da to traje 2-3 godine. Posle 2-3 godine skupi za pravu farbu, pre toga prava priprema itd itd. Svi mi znamo sta je dobro samo da je pun dzep.

Sto se tice A plasta slazem se da su superiska..

popeye:
Ovde se priča o izradi novog čamca od lima, a ne o "mackanju" istog. Ja stvarno ne znam kako neko misli
da sa jednom konzervom farbe ofarba toliki camac, i to da ispoštuje proceduru.

IKA:
Zadržimo se na naslovu teme.
A-plast je stacioniran u Knićaninu na Tisi .Ko ne zna Knićanin je Selo na levoj obali Tise preko puta Titela.Vlasnik Anton Šarkezi je dugo godina radio u TitelskomPremiksu i stim iskustvom pokrenuo sopstvenu proizvodnju.Dakle za kvalitetan čamac ima dovoljno iskustva.ne samo 670 već i ostale modele za čiju osnovu je koristio premiksove modele je unapredio i nadogradio ono što je premiksovim modelima nedostajalo. Ja lično nisam čuo nijednu zamerku na kvalitet njegovih čamaca.Sa antonom sam sarađivao jer sam nekim njegovim kupcima pravio prikolice ,tako da sam dosta dobro upućen u rad njegove radionice.
Sajt mu radi prijatelj tako da Anton verovatno i ne ulazi često na svoj sajt ,pa stoga i ne odgovara na pitanja postavljena putem sajta.Za informacije je naj bolje nazvati direktno Anton Šarkezi na telefon koji je dostupan sa oglasa na KP.

Ljuba:
Hvala Iko, to je već korisna informacija. Možda ima u ponudi i malo veća plovila od pomenutog a još ako je moguće da tu i tamo izađe u susret kupcu što se tiče raznoraznih ideja/potreba onda to može biti pun pogodak za nekog ko se dvoumi između pasara i sl. starih po 30g. i ovoga.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju